Slatina: Mercedes s-a încurcat în declaraţii în faţa magistraţilor olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La procesul care a avut loc astăzi la Tribunalul Olt a fost audiat şi Ionuţ Anghel, zis Mercedes, tânărul care a fost înjunghiat. El a povestit cum s-a întâmplat incidentul din data de 17 februarie 2011.

„Eram la biliard şi l-am văzut pe Grinică atunci când a intrat în bar. M-am dus la el şi l-am întrebat ce caută acolo dacă sora lui mă acuză pe mine şi pe tata că am lipsit-o de libertate. Când m-am întors să plec, am simţit o tăietură în spate. Grinică m-a înjunghiat cu un breiceag sau cuţit, ce-o fi fost. Am început să sângerez, am căzut la pământ şi mi-am pierdut cunoştinţa. Nu am fost imobilizat de nimeni, Grinică era singur când a venit la bar. Ştiu că am fost dus la Spitalul Caracal, apoi la Craiova. În seara în care am fost îngjunghiat nu i-am văzut în bar nici pe Bercea, nici pe Florin. Precizez că niciunul dintre aceştia, şi nici Fănica, nu au luat legătura cu mine după incident”, a povestit Mercedes.

Tânărul a început apoi să se încurce în declaraţii. Iniţial, el a spus în faţa magistraţilor că atunci când i-a acuzat de agresiune pe Bercea Mondial şi pe fiul său, Florin, nu ştia ce spune, întrucât se afla sub influenţa medicamentelor. „Nu am ştiut ce declar atunci când am spus că Bercea m-a înjunghiat, iar fiul lui, Florin, m-a ţinut. Mă aflam sub tratament şi nu ştiam ce spun”, a declarat Mercedes. Ulterior, acesta a afirmat că i-a acuzat pe cei doi pentru că aşa l-ar fi învăţat procurorul. Apoi, Mercedes a susţinut, ba că a făcut acuzaţiile împotriva lui Bercea şi a lui Florin întrucât avea necaz pe aceştia, ba că de fapt mama lui l-ar fi pus să facă asta. „Mama mi-a zis să-l acuz pe Sandu Anghel pentru a obţine bani de la acesta. Dar eu nu am cerut bani”, a mai spus victima.

Elena Anghel, mama lui Bercea Mondial, a răbufnit în sala de judecată, aceasta fiind dată afară. „Copilul meu este nevinovat, nu el l-a tăiat pe Mercedes, ci băiatul lui!”, a strigat femeia către instanţa de judecată. Avocaţii familiei Bercea au cerut audierea mai multor martori în acest caz. Interlopul a spus că vrea să fie audiat şi fiul lui, Grinică Ion Anghel, de 14 ani, presupusul autor al agresiunii. Instanţa a stabilit un nou termen pe data de 31 mai, tot la Tribunalul Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite