Slatina: Medicul stomatolog plăteşte doar cu 480 lei pentru că şi-a bătut asistenta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce în luna ianuarie şi-a bătut asistenta însărcinată în luna a patra cu pumnii, medicul Florin Anghelescu a fost sancţionat cu 10% din salariu pe 3 luni.

După ce au anchetat cazul şi au audiat martorii membrii comisiei de disciplină din cadrul Direcţiei Protecţie şi Asistenţă Socială (DPAS) Slatina au dat verdictul: „Comisia de disciplină a hotărât conform prevederilor Codului Muncii să-i reducă 10% din salariu pe 3 luni. Nu ştiu să spun dacă îşi va schimba comportamentul, probabil că da“, a precizat Marian Nicolae, directorul DPAS Slatina.
Asistenta bătută de medic este de părere că sancţiunea este mult prea mică pentru fapta lui Anghelescu. „Vă daţi seama că eu aş fi vrut mai mult, poate chiar să fie dat afară, pentru că un medic cu un asemenea comportament nu are ce căuta într-o şcoală, dar probabil că legea nu permite acest lucru. Cu siguranţă nu se va potoli, se va înfuria. Eu sunt mai liniştită acum de când m-am mutat la alt cabinet şi nu am mai avut de-a face cu el“, spune asistenta.

Asistenta bătută se teme pentru colegele de la Ion Minulescu

Aceasta se teme acum pentru fostele ei colege de la Colegiul Naţional Ion Minulescu. „Fostele mele colege ar putea fi victimele lui, mai ales că au fost martore la incident. Poate dacă ar fi acceptat să dea declaraţia, ar fi cântărit mai mult acest lucru şi medicul ar fi primit o sancţiune mai aspră. Nu ştiu ce să le zic, de ferit m-am ferit şi eu de el dar tot am căzut în mâinile lui. Cred că trebuie să-l evite, să nu stea prea mult în preajma lui pentru că are un comportament ciudat şi poate lovi oricând“, explică asistenta.
Şi medicul Petronela Prelipceanu, colega lui Florin Anghelescu, este de părere că sancţiunea este mult prea mică pentru fapta lui. „Nu mi se pare că este o sancţiune îndeajuns de mare pentru a-l potoli, dar probabil că atât permite legea. El oricum nu se va potoli, are tot un comportament ciudat“, a spus Petronela Prelipceanu.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite