Slatina: Medicul Diaconescu îl îmbracă de Paşte pe băiatul care a încercat să se sinucidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul Renică Diaconescu crede că băiatul va petrece Paştele acasă
Medicul Renică Diaconescu crede că băiatul va petrece Paştele acasă

Medicul neurolog Renică Diaconescu s-a ataşat de copilul de 14 ani din comuna Valea Mare şi i-a făcut astăzi cadou haine pentru Paşte. Florin Bălteanu se simte bine iar medicii cred că băiatul va petrece Sărbătoarea Învierii acasă.

Impresionat de povestea băiatului de 14 ani care a încercat să-şi ia viaţa pentru că părinţii nu i-au dat bani suficienţi pentru haine, medicul Renică Diaconescu, şeful Secţiei de Neurologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina i-a dăruit copilului astăzi haine pentru Paşte. „Când i-am spus că vreau să-i dau geacă şi pantaloni de blugi, tricouri şi adidaşi a început să plângă. Mă gândeam chiar să le dau părinţilor băiatului hainele ca ei la rândul lor să le ofere lui Florin pentru a nu mai fi supărat pe ei. Dar nu aş fi vrut să se afle acest lucru pentru că nu vreau să creadă lumea că mă folosesc de acest caz pentru a-mi face reclamă. M-a impresionat povestea lui, este un copil frumos dar fără noroc şi am vrut să-i fac un cadou“, a spus medicul.
Dacă la început nu-i dădeau şanse de supravieţuire medicii sunt acum optimişti în ceea ce-l priveşte pe Florin. „Se simte bine băiatul. Acum sperăm să nu mai apară probleme. Cu puţin noroc va fi acasă de Paşte“, a spus medicul Renică Diaconescu.   

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite