Slatina: Marius Bălaşa: „Nu am nicio legătură cu omul de afaceri din Vâlcea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul inspector şcolar Marius Bălaşa, care este cercetat după ce un om de afaceri din Vâlcea s-a dat prieten cu el şi a luat mită de la un preot din comuna Vultureşti spune că este nevinovat.

Bălaşa crede că vâlceanul, Cosmin Vătafu, care deţine o firmă de calculatoare în Râmnicu Vâlcea, s-a folosit de numele lui pentru a lua mită de la preotul Marian Luţu. „Nu am nicio legătură cu acest caz. Nu îi cunosc nici pe preot, nici pe bărbatul din Vâlcea. Probabil, acest om de afaceri s-a folosit de numele meu pentru a obţine anumite foloase, cum fac unele persoane. Am fost anunţat de cei de la Parchet că voi fi chemat pentru nişte declaraţii. Voi merge să dau declaraţii, nu am nimic de ascuns”, a spus Bălaşa.
Afaceristul, care deţine firma SC Rocom Center SRL este acuzat de preot că a pretins şi luat de la acesta suma de 4.500 de euro pentru a o ajuta pe soţia sa să obţină un post de titular ca profesor de religie în învăţământ. După ce a luat banii, Vătafu nu a mai ajuta-o pe soţia preotului, iar acesta l-a denunţat.

Cosmin Vătafu a fost arestat preventiv în urmă cu puţin timp,  pentru trafic de influenţă.  

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite