Slatina: Maraton de dans la Cupa Fulgi de Nea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Perechile de dansatori s-au întrecut pe ring pe parcursul unei zile întregi. FOTO: VL
Perechile de dansatori s-au întrecut pe ring pe parcursul unei zile întregi. FOTO: VL

Pasionaţii de dans sportiv au putut vedea un adevărat spectacol la Slatina. Zeci de perechi de dansatori au venit din toată ţara.

Participanţi de toate vârstele s-au întrecut în paşi de vals, cha-cha sau latino în cadrul primei ediţii a Cupei Fulgi de Nea de la Slatina. De la 9.00 dimineaţa până la ora 21.00, dansatorii au oferit un adevărat spectacol. Susţinuţi de pe margine de părinţi şi prieteni, aceştia au încercat să execute cât mai bine paşii, să se sincronizeze şi să impresioneze prin ţinută şi zâmbet membrii juriului care îi analizau atent de pe margine. „Hai, Marius! Aşa, Alina!“, îşi încuraja un băieţel favoriţii. „Fără emoţii, mami. Ai grijă, aşa, foarte bine“, spunea mama unuia dintre concurenţi.
„Este prima ediţie a acestei competiţii şi sper să devină o tradiţie, iar la anul să avem mult mai mulţi participanţi. Concurenţii au fost foarte bine pregătiţi şi s-a văzut că au experienţa concursurilor“, a spus Claudia Smarandache, antrenor de dans la Clubul Sportiv NGV din Slatina.

Mihai Petre, idolul micilor dansatori

După câteva ore de bune de dans şi emoţii, juriul a anunţat câştigătorii maratonului. Dacă unii au plecat acasă cu lacrimi în ochi, alţii au luat cupa cea mare. „A fost ultima mea competiţie la începători şi am luat locul II. Acum am trecut la avansaţi. Eu şi partenerul meu, Daniel Rasă, o să fim cei mai buni“, a spus Dariana Cerciu, de 11 ani, din Sibiu.
„Nu a fost greu deloc şi am venit aici ca să câştig. Dansez de 4 ani şi vreau să fiu la fel de bun ca Mihai Petre“, a spus Petre Ionescu, de 9 ani, din Craiova care a obţinut alături de partenera lui, Camelia Filip, locul I, la categoria lor de vârstă.
Seara a fost rândul profesioniştilor să îşi arate talentul.

Concurenţi din zece judeţe ale ţării

La prima ediţie a Cupei Fulgi de Nea s-au înscris 160 de perechi. Capitala ţării şi zece judeţe au fost reprezentate: Argeş, Dolj, Galaţi, Gorj, Neamţ, Mehedinţi, Olt, Prahova, Sibiu şi Vâlcea. Au fost trei reprize de dans, în funcţie de categoria de vârstă şi de stilurile abordate. Câştigătorii au primit
cupe şi diplome.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite