Slatina: Mama poliţistului Claudiu Paţa: "Voi merge la Bucureşti să caut dreptatea pe care Curtea de Apel Craiova nu o face"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rudele agenţilor Marius Veţeanu şi Claudiu Paţa susţin că aceştia nu merită să stea în spatele gratiilor. Elena Paţa, mama unuia dintre poliţisti, spune că dacă fiul său nu va fi eliberat, va mearge la Bucureşti pentru a căuta dreptatea.

Familiile celor doi agenţi de poliţie din Olt, Marius Veţeanu şi Claudiu Paţa, care se află în arest de aproape patru luni pentru şantaj şi aderarea la un grup infracţional organizat, spun că au ajuns la capătul disperării. Oamenii spun că cei doi poliţişti nu au nicio legătură cu acest grup infrcaţional şi că nu meită să stea după gratii. „Copilul meu nu este vinovat, mi-a spus-o din ziua în care era în casă. În necunoştinţă de cauză, eu am crezut că a doua zi va fi acasă. Iată că se fac patru luni de când el este tot în arest...”, a spus printre lacrimi, Mariana Veţeanu, mama poliţistului. 

image

Mariana Veţeanu, mama poliţistului Marius Veţeanu

Soţul acesteia, Paul Veţeanu, spune că fiul lui nici măcar nu îl cunoştea pe Constantin Enache, zis Mafiotu’, liderul grupării. „Justiţia e nedreaptă. Capul grupării, Constantin Enache, a spus că nu l-a văzut niciodată pe Marius şi că nu îl cunoaşte. În acest caz, nu ştiu cum putea fi băiatul meu recuperator”, a spus Paul Veţeanu.

image

Paul Veţeanu susţine că fiul său este nevinovat

„Fiul meu ajuta pe toată lumea”

Elena Paţa, mama lui Claudiu Paţa, a venit ieri în redacţia Adevărul de Seară şi a spus că va merge la Bucureşti pentru a căuta dreptatea. Vrea ca fiul său, despre care spune că îşi ajuta toate cunoştinţele, să iasă din închisoare. “Copilul meu nu este vinovat, nu există nici măcar o probă împotriva lui. El îi cunoştea doar pe Veţeanu, pentru că erau colegi de serviciu, şi pe Enache, căruia i-a vândut o maşină. Dar nu era prieten cu acesta din urmă şi nici nu umbla cu el. Dacă în două săptămâni, băiatul nu va fi eliberat voi merge la Bucureşti să caut dreptatea pe care cei de la Curtea de Apel Craiova nu o fac. Claudiu avea împrumuturi doar la bănci, pentru că îi plăceau maşinile şi obişnuia să le schimbe. Îi trimitea bani şi soţia lui, care este plecată la muncă în Dubai. Fiul meu nu împrumuta bani la nimeni. El ajuta pe toată lumea, vecinii ştiu toţi lucrul acesta şi chiar au plans când au aflat că e arestat”, a spus mama poliţistului.

image

Judecătorul Aurel Ilie

Magistraţii Curţii de Apel Craiova spun că cele zece persoane cercetate pentru cămătărie au fost arestate în baza unor probe. "La dosar există indicii temeinice de comiterea infracţiunilor pentru care sunt cercetaţi cei în cauză şi că lăsarea lor în libertate prezintă un pericol public", a explicat judecătorul Aurel Ilie, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Craiova. 

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite