Slatina: Mama jandarmului ucis de Ramiro: „Eram cea mai fericită familie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stela Voicu îşi plânge fiul fără încetare
Stela Voicu îşi plânge fiul fără încetare

Cristinel Voicu avea 22 de ani şi era cel mai tânăr jandarm din judeţul Olt. În timp ce părinţii îl plâng neîncetat şi nu acceptă că şi-au pierdut fiul, şoferul care l-a ucis încearcă să scape. El a cerut recalcularea alcoolemiei.

Lacrimile curg fără oprire în familia lui Cristinel Voicu, jandarmul de 22 de ani, din Balş, care a murit în urmă cu o lună într-un grav accident rutier petrecut pe DN 65, în apropiere de Pădurea Saru’. Dacă părinţii tânărului vor să se facă dreptate, iar şoferul care le-au ucis fiul să plătească, acesta încearcă să scape nepedepsit. Potrivit poliţiştilor, Valentin Ramiro Vasile, de 33 de ani, din Slatina, a cerut recalcularea alcoolemiei, dar şi o expertiză tehnică a maşinilor implicate în accident. „Conducătorul auto a solicitat recalcularea alcoolemiei şi efectuarea unei expertize tehnice a maşinilor. În prezent se aşteaptă rezultatul. Aşteptăm de asemenea şi rezultatul raportului medico-legal, urmând ca dosarul să fie trimis la Parchet cu propuneri legale”, a explicat Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Olt.

Cristian Voicu, jandarmul ucis în accident

Cristinel Voicu, jandarmul ucis în accident

Ramiro conducea autoturismul proprietate personală când a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune faţă-spate cu autovehiculul condus de Cristinel Voicu, au stabilit poliţiştii. Ramiro avea o alcoolemie de 0, 48 mg/l alcool pur în aerul expirat şi 1,14 miligrame alcool în sânge, conform datelor anchetei.

„Eram cea mai fericită familie”

Stela şi Florea Voicu, părinţi jandarmului ucis, spun că nu vor avea linişte până când Ramiro nu va plăti pentru ce a făcut. „Cum să bei în halul ăla şi să te urci la volan? N-a pus pic de frână, cred că mergea pe drum ca şi cum ar fi fost singur. Nici nu a văzut maşina băiatului meu, că dacă ar fi frânat, cât de puţin, impactul nu era atât de puternic şi poate copilul meu ar fi scăpat cu viaţă. L-am văzut la spital, arăta ca un om drogat. S-a dus la baie şi mergea împleticindu-se de băut ce era. Să plătească pentru ce a făcut fiindcă nu îl vom lăsa să scape. Ne-a distrus familia. Să-i dea închisoare pe viaţă!”, a spus Florea Voicu.

Florea Voicu, tatăl jandarmului mort

Florea Voicu, tatăl jandarmului mort

„În ultimele trei luni, de când se angajase băiatul nostru, eram cea mai fericită familie. El era sprijinul nostru, şi acum...”, a spus plângând Stela Voicu, mama jandarmului.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite