Slatina: Mai mulţi bolnavi şi bătrâni din Gorj au fost prădaţi de hoţi veniţi din Olt şi Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru hoţi specializaţi în furturi din buzunare şi genţi, din Slatina şi Curtea de Argeş, printre care şi o femeie au fost reţinuţi aseară, de poliţiştii de investigaţii criminale. Toţi aceştia s-au constituit în grup şi au sustras de la mai multe persoane vârstnice din Târgu-Jiu sume de bani. Taman când să urce în tren şi să plece la casele lor, doldora de bani, au fost săltaţi de oamenii legii.

Patru persoane din oraşele Slatina şi Curtea de Argeş, printre care şi o femeie, specializate în furturi din buzunare şi genţi, au fost încătuşate aseară de oamenii legii. Au fost daţi pe mâna poliţiei de către o femeie de 56 de ani, din Târgu-Jiu, după ce a fost prădată de suma de 230 de lei, în timp ce aştepta la rând, pentru a intra la un control medical. Toţi au fost prinşi în Gara CFR Târgu-Jiu, taman când aşteptau trenul, ca să plece la casele lor din Olt, respectiv Argeş.

Din primele cercetări, poliţiştii de investigaţii criminale au stabilit că suspecţii Georgel M.,  de 43 ani, Niculina C., de 39 ani, Constantin G., de 38 ani, toţi din municipiul Slatina, judeţul Olt şi Gheorghe F., de 25 ani, din oraşul Curtea de Argeş, judeţul Argeş, în perioada septembrie-februarie, au comis un număr de şapte infracţiuni de furt din buzunare şi genţi. Georgel. M. este capul grupului infracţional şi vine din Slatina

image

Hoţ din Argeş

De altfel, hoţii operau în zonele aglomerate din municipiul Târgu-Jiu şi îşi alegeau victimele din rândul persoanelor vârstnice, profitând de neatenţia acestora. Astfel, şapte bătrâni sau bolnavi care aşteptau la rând, la cabinetele policlinicii Târgu-Jiu, în farmacii precum şi la ghişeele Casei de Pensii au fost storşi de sume de bani, prejudiciul creat depăşind suma de 2.500 lei.

image

Hoaţa din Slatina

Femeia a fost vizitată de soţul şi băieţelul ei de câţiva anişori la Inspectoratul Poliţiei Gorj

Niculina G., de 39 de ani, femeia care face parte din grupul hoţilor de buzunare vine din Slatina însă, nu recunoaşte că a sustras vreun ban de la cineva. „Nu am furat absolut nimic, intrasem în farmacie să-mi iau nişte absorbante“.

Astăzi, în jurul orei 10.00, au fost prezentaţi cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite