Slatina: Magdalena Dobriţoiu îi face portrete lui Michael Jackson

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magdalena Dobriţoiu
Magdalena Dobriţoiu

Desenează de la vârsta de patru ani. Este pasionată de muzica regelui pop şi vrea să organizeze o expoziţie de pictură cu lucrări care îl înfăţişează pe marele artist.

A descoperit că are talent pentru desen şi pictură la vârsta de patru ani. De atunci desenează în fiecare zi şi de fiecare dată când vede ceva interesant. Nu pleacă niciodată fără să-şi ia creioanele cu ea.
„Prima oară reproduceam alte desene pe care le vedeam. Desenam după cărţi, postere, icoane şi multe alte lucruri pe care le vedeam. După câteva încercări m-am hotărât să desenez fără să mă iau după altceva şi am realizat că pot să fac acest lucru. Atunci mi-am dat seama că îmi place foarte mult ceea ce fac, iar acum nu trece o zi fără să desenez ceva. Tot timpul am creioanele la mine şi, de fiecare dată când văd ceva interesant, mă apuc să desenez. Nu-mi închipui cum ar fi să treacă o zi fără să desenez ceva“, ne-a mărturisit Magda.
După moartea lui Michael Jackson, a ascultat câteva melodii şi i-au plăcut foarte mult, iar de atunci nu ascultă altceva decât muzica artistului. A devenit o mare fană a cântăreţului şi ştie mai totul despre acesta. Îi place foarte mult să deseneze pe melodiile lui Michael şi are de gând să organizeze o expoziţie cu portretele acestuia.

Ştie totul despre superstar

„Înainte nu ştiam mai nimic despre Michael. Auzisem de el, dar ascultasem doar câteva dintre melodiile lui.  Mi-au plăcut foarte mult, iar de atunci nu ascult altceva decât muzica lui. Toate melodiile lui Michael sunt perfecte şi muzica lui mi se potriveşte de minune. Este pe gustul meu. Am început să desenez câteva portrete cu Michael şi am de gând să organizez o expoziţie cu acestea. Deocamdată am terminat patru, dar vreau să desenez cel puţin 20 pentru expoziţie. Acum îmi este foarte uşor să îl desenez pentru că i-am învăţat formele feţei şi de aceea sper să termin cât mai repede portretele pentru expoziţie. După aceea vreau să refac toate portretele în culoare“, a spus tânăra artistă.
Este o elevă foarte bună şi niciodată nu neglijează şcoala. Desenează în fiecare zi, doar după ce îşi face temele. Are foarte multe cereri de portrete din partea colegilor de clasă şi încearcă să le termine pe toate la timp.
„Foarte multe colege m-au rugat să le desenez şi lor un portret cu Michael sau cu ele şi încerc să le termin pe toate la timp. De obicei îmi place să desenez noaptea pentru că este foarte multă linişte şi mă concentrez mai bine când nu este gălăgie în jurul meu sau când sunt singură. Toate desenele mele de până acum sunt realizate în creion, dar, pe viitor, vreau să mă apuc să desenez şi în culoare. Este o nouă provocare pentru mine şi sper să mă descurc“, a spus Magda.

Ce-i place

„De fiecare dată când desenez îmi place să ascult muzica lui Michael. Îmi place să stau de vorbă cu oamenii şi să-i ascult. Îmi plac foarte mult cartofii prăjiţi.“

Ce nu-i place

„Că oamenii nu mai au credinţă. Tinerii nu mai merg deloc la biserică şi nu mai cred în Dumnezeu. Nu-mi place când văd că oamenii sunt nepăsători cu cei din jurul lor.“

întrebări şi răspunsuri

Ce planuri de viitori ai?
M.D.: Îmi place foarte mult să ajut şi să ascult oamenii. Cred că, alături de desen, cel mai bine mi s-ar potrivi meseria de psiholog. Îmi doresc foarte mult să mă fac psiholog deoarece vreau să ajut oamenii.

Ce simţi atunci când desenezi?
M.D.: Este o senzaţie unică. Mă relaxează foarte mult desenatul şi îmi oferă o stare de linişte deplină. Îmi place să desenez foarte mult pe jos. Nu pot să desenez la masă pentru că aşa m-am obişnuit.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite