Slatina: Mafiotu’ acuză nume mari din Poliţie şi DIICOT

0
Publicat:
Ultima actualizare:

El spune că totul a fost pus la cale de procurorul Claudiu Negrilă, de la DIICOT Olt. Liderul cămătarilor îi mai acuză pe şeful Poliţiei Olt, Ion Voicu şi pe comisarul-şef Dumitru Dumitru, de la SCCO Olt.

Constantin Enache, zis Mafiotu’, din comuna Brebeni, susţine că arestarea sa ar fi fost “fabricată” de procurorul Claudiu Negrilă, de la DIICOT- Serviciul Teritorial Olt. Mafiotu’ susţine că acesta împreună cu şeful Inspectoratului de Poliţie Olt, comisarul Ion Voicu şi şeful Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Olt, comisarul Dumitru Dumitru ar face parte dintr-o grupare infracţională, ci nu el. „Adevărata grupare infracţională este procurorul Claudiu Negrilă, şeful DIICOT Olt, cu are m-am certat, Dumitru Dumitru, de la Crimă Organizată şi ruda sa, Ion Voicu, şeful Poliţiei Olt. Cu Negrilă am fost prieten intim, există convorbiri telefonice înregistrate. I-am ridicat o vilă de toată frumuseţea acestui procuror, iar el nu mi-a plătit manopera. Am martori care m-au văzut lucrând acolo. Acum sunt în arest din cauza lui. În urma neînţelegerilor pe care le-am avut cu el, mi-a dat o lecţie, m-a arestat. Cât despre Dumitru Dumitru, acesta împreună cu alte persoane deţin o firmă de pază, la care şi eu am contribuit cu bani”, a spus Mafiotu’.

image

Mafiotu' (dreapta) acuză poliţiştii şi pe procurorul DIICOT

Procurorul şi poliţiştii acuzaţi spun că nu îl cunosc pe Mafiotu şi că afirmaţiile făcute de acesta sunt false. „Aceste acuzaţii sunt încă din luna octombrie, de când a fost arestat. Nu am nicio treabă cu acest om, am făcut plângere împotriva lui. El pe mine nici măcar nu mă cunoaşte. I-a zis unui coleg de-al meu, care a mers acolo, la percheziţie, că el e procurorul Negrilă”, a spus Claudiu Negrilă.

„Voi face plângere împotriva lui”

Comisarul-şef Dumitru Dumitru spune că va depune plângere penală împotriva lui Enache. „Personal nu îl cunosc pe acest Constantin Enache, zis Mafiotu’. Am făcut demersurile necesare pentru a intra în posesia acelei declaraţii după care s-a consemnat în instanţă pentru că vreau să fac plângere împotriva lui. Nu sunt proprietar şi nici asociat cu cineva într-o firmă, dacă la asta se face referire”, a spus Dumitru Dumitru. Şi comisarul –şef Ion Voicu spune că nu îl cunoaşte pe Mafiotu’. „Nu am niciun fel de probleme cu acest om, care este recidivist, fiind cunoscut ca spărgător de apartamente. Dosarul în care este cercetat a fost instrumentat de DIICOT, nu de poliţie. Nu mă afectează acuzaţiile lui pentru că ştiu că sunt corect, cinstit şi nu am niciun amestec. Am lucrat foarte mult cu infractori şi sunt obişnuit cu astfel de acuzaţii. Toţi care intră în închisoare sunt nemulţumiţi de anchetele poliţiştilor”, a spus Voicu.


Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite