Slatina: Lyra Band a vestit Crăciunul la Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lyra Band le-a făcut un cadou slătinenilor .
Lyra Band le-a făcut un cadou slătinenilor .

Colinde celebre, dar şi acorduri de samba, marşuri de concert sau canţonete italiene au răsunat aseară în amfiteatrul Colegiului Nicolae Titulescu.

Sala s-a dovedit neîncăpătoare pentru sutele de oameni care au ţinut să participe la spectacolul de sărbători oferit de formaţia de estradă a oraşului, Lyra Band. Slătinenii au fost fascinaţi de concertul „Bucuria Crăciunului“, care a început la ora 19.00 şi a durat aproape două ore.

În deschidere, colinde cunoscute, cum ar fi „Silent Night“ sau „Oh, Christmas Tree“, au adus puţin câte puţin magia sărbătorilor. Spectatorii au aplaudat îndelung interpretarea de excepţie a muzicienilor slătineni. „Sunt încântată de profesionalismul lor, de faptul că s-au pregătit şi s-au organizat atât de bine pentru un spectacol oferit gratuit slătinenilor. Aici poţi să asculţi muzică de calitate şi ar fi bine ca astfel de concerte să fie organizate mai des în oraşul nostru“, a spus Rodica Dinu, de 42 de ani, profesoară.

„Un concert minunat!“

Samba, Amarilio, Patrula Americană sau canţonetele italiene au fost doar câteva dintre piesele care au încins atmosfera în sala de spectacol. Cântecele de iarnă ale Ioanei Anuţa, reprezentanta României la Eurovision Junior, le-au amintit oamenilor de magia sărbătorilor. Câţiva spectatori au cântat odată cu Ioana melodiile „Milioane de fulgi de zăpadă“ şi „Silent Night“. Atât tinerii, cât şi vârstnicii au fost încântaţi de cadourile muzicale oferite. „Un concert minunat! Toate piesele au fost superbe, iar colindele mi-au plăcut cel mai mult. Păcat că în oraşul nostru artiştii nu sunt susţinuţi. Nu avem o sală de spectacole, iar în acest amfiteatru este foarte frig. În rest, prestaţia artiştilor a fost impecabilă“, a spus Ana Firiţescu, de 22 de ani, studentă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite