Slatina: Laura, eleva care s-a spânzuart în curtea bunicilor, avea o relaţie cu un tânăr dubios

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fata în vârstă de 18 ani a intrat în grădină fără să anunţe pe nimeni, şi-a scos cordonul de la haină, s-a urcat pe o scară şi şi-a pus laţul de gât. Rudele fetei spun că relaţia pe care fata pe avea de aproape doi ani cu un tânăr mai mare decat ea a împins-o spre moarte.

Vestea că Laura, tânăra de 18 ani din Caracal  s-a spânzurat i-a şocat pe cunoscuţi. Rudele şi vecinii spun că era o fată cuminte şi nu îşi amintesc să fi văzut-o vreodată supărată. Cu toate acestea, unchiul fetei, Ovidiu Bojin, spune că nepoata sa avea o relaţie cu un tânăr care consuma droguri. „Era de aproape doi ani cu acest tânăr dubios, care consuma droguri. Eu i-am spus că ar trebui să încheie această relaţie, dar nu m-a ascultat şi uitaţi ce s-a întâmplat. Din cauza lui s-a omorât“, mărturiseşte bărbatul.
Bunicul fetei, Traian Bojin, spune că loredana a intrat în curte fără să anunţe pe nimeni şi s-a dus direct în grădină, hotărâtă să se omoare. „Nici nu ştim când a venit, nu a spus la nimeni. S-a dus în grădină, a scos cordul de pa pardesiu, s-a urcat pe o scară care era pusă lângă cireş şi s-a spânzurat. A văzut-o un vecin şi mi-a spus. M-am dus acolo şi am găsit-o moartă. Nu ştiu de ce a făcut una ca asta, ce a fost în mintea ei. Avea un prieten, dar nu a venit niciodată cu el pe la noi, nu ştim cine este acest băiat“, spune plângând bunicul.

Îşi ţinea telefonul parolat

Sâmbătă seara, când s-a petrecut tragedia, Laura a rămas singură în apartamentul părinţilor săi din Caracal şi i-a spus tatălui că are de rezolvat exerciţii la matematică. „Tatăl ei a lăsat-o acasă, făcea exerciţii la matematică. Se pregătea pentru BAC şi voia să dea la facultate, voia să se facă farmacistă. Acum ne pregătim să o înmormântăm. Cine se gândea vreodată că Laura o să facă una ca asta“, se înteabă printre lacrimi bătrânul.
Fata nu a lăsat niciun bilet prin care să îşi motiveze gestul extrem. Poliţiştii au luat telefonul Laurei în speranţa că vor găsi acolo un indiciu. „Voiam să verificăm ce mesaje a primit sau a trimis şi cu cine a vorbit ultima oară. Telefonul este însă parolat, nu avem acces la el. Poliţiştii îl caută acum pe prietenul fetei, să vadă ce s-a întâmplat între ei“, a spus comisarul şef Ilie Vasile, comandantul Poliţiei Caracal.
Vecinii ştiu despre relaţia Laurei şi pun gestul fetei pe seama problemelor sentimentale

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite