Slatina: La mulţi ani, Adevărul de Seară Slatina!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atunci când în cutiile care şi-au făcut apariţia prin oraş a apărut un ziar gratuit, oamenii l-au privit cu suspiciune. După un an, Ads Slatina a devenit ziarul slătinenilor.

O stau mărturie zeci de oameni care îl aşteaptă indiferent de vreme, în fiecare seară lângă cutii, dar şi faptul că îl citesc pe stradă şi nu au răbdare să ajungă acasă. „Este un ziar foarte bun. De când a apărut a avut potenţial, iar acum la un de la apariţie, este cel mai citit ziar din presa locală. La mulţi ani!”, a spus Florin Comănescu, de 28 de ani, tehnician dentar.
Zi de zi, ADS Slatina a fost alături de oameni, a susţinut campanii umanitare, a scris despre olteni şi a semnalat problemele oraşului. „Atunci când un ziar nou îşi face apariţia în peisajul publicistic de gândeşti la 3 motive, să prezinte ştiri proaspete, informaţiile să fie veridice şi să nu pună semnul egal între adevăr şi opiniile personale ale redactorilor. Pe aceste trei coordonate s-a înscris în urmă cu un an Adevărul de Seară care a devenit pentru slătineni  oxigenul informaţiilor. Redactorii care dau viaţă acestui ziar au înţeles că libertatea de expresie este înainte de toate un privilegiu al celor care ştiu să se pună în slujba cuvântului, venind în întâmpinarea nevoii de a cunoaşte a cititorilor. Îi felicit pe toţi şi îi asigur că efortul lor de a deveni cei mai buni a făcut ca Adevărul de Seară să câştige admiraţia tuturor!”, a spus primarul Darius Vâlcov.
„Apreciez acest ziar pentru că este important ca într-un oraş să existe un jurnal obiectiv, imparţial. Nu face politică şi nu se implică în jocuri de putere. Trebuie să facem eforturi cu toţii ca să devenim cei mai buni”, a spus Paul Stănescu, preşedintele Consiliului Judeţean Olt.

Am împlinit un an de când suntem alături de oameni!


Alături de slătineni sunt în fiecare zi redactorii ADS care încearcă să vă ofere cele mai bune informaţii. „M-am întors în oraşul meu şi am pus bazele unui ziar inedit, am format o echipă, am învăţat lucruri noi şi i-am simiţit pe cititori foarte aproape de noi. Pentru ei scriem în fiecare zi. Adevărul a devenit a doua mea familie”, a spus redactorul Crina Jilavu.
„Nu a fost uşor, dar am învăţat multe lucrui în acest an. Mi s-a oferit şansa să lucrez cu profesionişti în redacţia celui mai bun ziar din România, Adevărul. Am învăţat cât de important este să dai o ştire în aceeaşi zi în care a avut loc evenimentul”, a spus redactorul Simona Vârban.
„Aici am învăţat ce înseamnă presă cu adevărat şi am avut şansa să lucrez cu o echipă de profesionişti. Am învăţat să fim aproape de oameni. Sper să ajungem să sărbătorim majoratul”, a spus redactorul Mihaela Iancu.
„Adevărul a fost o exeperienţă nouă şi am cunoscut lumea presei”, a mărturisit redactorul Virgil Lăpădatu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite