Slatina: L-a lovit trenul în timp ce mergea să-şi cumpere bilet la loto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân din comuna Ştrejeşti a fost accidentat de Săgeata Albastră în urmă cu două ore. Incidentul s-a întâmplat în Gara Strejeşti din judeţul Olt.

Ion Ciortescu, de 74 de ani, plecase la Drăgăşani să îşi cumpere bilet la loto. „Joacă  de foarte mult timp la loto. În fiecare săptămână se duce cu trenul la Drăgăşani să îşi ia bilet. Aşa s-a întâmplat şi astăzi. Mergea către gară să ia trenul spre Drăgăşani şi s-a produs nenorocirea”, a spus Gabriel Budin, din Grădinari. În timp ce traversa liniile de cale ferată, bătrânul s-a împiedicat şi  a căzut. A fost lovit de trenul 821 care circula pe ruta Bucureşti - Sibiu. „L-a lovit şi l-a aruncat câţiva metri. Am văzut că era rănit la un picior, ced că îl avea rupt”, a spus Georgiana Ion, din Strejeşti, martoră la accident.  Un acar a văzut incidentul şi a sunat la 112. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, o ambulanţă şi echipajul SMURD.

„A fost avertizat să nu traverseze”

Bătrânul a fost transportat imediat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina pentru a primi îngrijirile necesare. „Pacientul a fost diagnosticat cu plagă cu rupere de ţesul la nivelul fesei stângi, suspect de fracturi costale”, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt. „Bătrânul a fost avertizat de un acar să nu traverseze, dar n-a ascultat. În timp ce traversa calea ferată prin loc nepermis a căzut şi a fost accidentat de tren”, a declarat comisarul Costel Diaconu, şeful Poliţiei TF Caracal.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite