Slatina: Joburi în confecţii, asigurări şi construcţii, la bursă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei şase angajatori prezenţi la Bursa locurilor de muncă de la Slatina au pus la dispoziţia şomerilor 83 de joburi.

Sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt, din Slatina, s-a dovedit a fi neîncăpător pentru cei care au venit astăzi, aici, în căutarea unui loc de muncă. Deşi oferta angajatorilor nu a fost una generoasă, şomerii au venit cu speranţa că vor intra în rândul salariaţilor. „Am lucrat la o societate de construcţii şi de şase luni sunt în şomaj. Am sperat că voi găsi ceva aici, dar am reuşit numai să mă înscriu la nişte cursuri de turism. Poate, după absolvirea lor, am să găsesc ceva de lucru“, a spus Geta Coliciuc, de 50 ani. Un alt tânăr de 31 ani a trecut cu CV-ul în mână pe la fiecare angajator. A reuşit să obţină doar promisiunea că va fi contactat. „Mi-am lăsat datele la un angajator. Este vorba despre o firmă de construcţii, şi dacă mă angajez aici va trebui să plec la Bucureşti, cu cazare şi masă incluse, plus salariul. Am lucrat doi ani de zile la negru şi acum nici şomaj nu pot să iau. Nu am ce să fac, trebuie să plec la Bucureşti, trăim vremuri grele“, a spus Ionel Hristianovici.



Târg de joburi, în fiecare lună

În fiecare lună, AJOFM Olt va organiza un târg de joburi într-una dintre localităţile judeţului. „Este o activitate lunară pe care o desfăşurăm în fiecare localitate din judeţ. Acum am organizat bursa la Slatina, luna viitoare va fi în altă parte. Astăzi este o ofertă de locuri de muncă relativ restrânsă. Sperăm ca data viitoare să venim cu o ofertă mai variată şi să încercăm să organizăm bursa ţinând cont de domeniile de activitate ale şomerilor şi angajatorilor“, a spus Cristinel Cârloganu, directorul AJOFM Olt.

image
image


INFO BOX
Oferta locurilor de muncă de la bursă


Unul dintre angajatorii prezenţi la bursă a pus la dispoziţia şomerilor 30 de posturi de preparator conserve. O altă societate a căutat doi coordonatori compartiment bancă şi 15 agenţi de asigurări. Şi femeile cu experienţă în domeniul confecţiilor au avut la dispoziţie 28 de locuri de muncă de confecţioner asamblor articole textile. Au mai fost disponibile şi trei posturi de vânzător, trei de zugrav vopsitor, unul de fierar betonist şi unul de bucătar.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite