Slatina: Jandarmii olteni, Moş Crăciun pentru bătrânii şi copiii nevoiaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii au oferit persoanelor nevoiaşe pachete cu alimente
Jandarmii au oferit persoanelor nevoiaşe pachete cu alimente

Vârstnicii nevoiaşi din Slatina şi Spineni au primit astăzi vizita jandarmilor olteni care le-au oferit acestora pachete cu alimente. Copiii din Casa de tip familial „Sf Andrei“ din Slatina îi vor colinda mâine pe oamenii legii şi vor primi daruri de la Moş Crăciun.

„Bucuroşi că pot să aducă o rază de lumină în sufletele persoanelor cărora soarta le-a hărăzit o viaţă mai grea, jandarmii olteni s-au mobilizat şi, prin contribuţia benevolă, au pregătit pachete cu cadouri specifice sărbătorilor de iarnă“, a spus căpitan Emanuel Botan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Olt. Jandarmii le-au oferit vârstnicilor din Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Slatina şi din Căminul pentru Persoane Vârstnice din Spineni pachete cu cozonaci, fructe, răcoritoare şi dulciuri.
Copiii jandarmilor olteni dar şi cei de la Casa de tip familial „Sf Andrei“ vor merge mâine să-i colinde pe oamenii legii, şi vor primi de la Moş Crăciun dulciuri şi fructe. În Ajunul Crăciunului Moş Crăciun va merge şi la copiii jandarmilor din Balş şi Caracal.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite