Slatina: Iubitorii de carte Adevărul şi-au băut azi cafeaua în Argentina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrică Paşol a fost printre primii slătineni care au luat volumul "Argentina"
Petrică Paşol a fost printre primii slătineni care au luat volumul "Argentina"

Încă de la primele ore ale dimineţii, slătinenii au ieşit din case pe o ninsoare deasă şi au mers la chioşcurile de ziare ca să cumpere primul volum din colecţia Traveler, lansată azi de ziarul Adevărul.

6.40 Zeci de oameni s-au trezit de dimineaţă, au mers la chioşcuri ca să cumpere ziarul Adevărul şi primul volum din colecţia Traveler, „Argentina.

 6. 55 Au luat ghidul de călătorie „Argentina” şi s-au întors acasă pentru a-şi savura cafeaua de dimineaţă şi a face o scurtă călătorie pe Ruta 40 sau Ţara de Foc. „Am luat ultimul ziar. Mă bucur că l-am apucat şi mă duc acasă să îl rpsfoisc. Îmi beau cafeaua şi citesc despre Argentina. E un mod frumos de a-mi începe ziua”, a spus Mioara Tudor, de 36 de ani, contabilă.

7.00 Majoritatea chioşcurilor de ziare din Slatina au epuizat ziarul Adevărul. „Nu mai este. Nici nu am deschis bine, că au şi venit oamenii ca să cumpere. Ştiau că se lansează o nouă colecţie”, a spus o vânzătoare.
„Iubesc cărţile Adevărul. Nu am complete toate colecţiile, dar le cumpăr pe cele care mă intersează. Cred că şi această colecţie o să fie la fel de bună. Prima grijă în această dimineaţă a fost să cumpăr prima carte”, a spus Petrică Paşol de 56 de ani din Slatina.



Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite