Slatina: Internare prelungită în Franţa pentru băiatul pentru care a concertat Florin Chilian. Părinţii au nevoie de sprijn financiar!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paul Ispas, băiatul pentru care a  concertat la Slatina Florin Chilian, are nevoie în continuare de sprijin financiar. El se află de pe 22 februarie internat la Spitalul Kremlin Bicetre din Paris, suportând la începutul lunii o intervenţie chirurgicală. Boala sa încă nu are stabilit un diagnostic.

Şederea lui Paul la Paris era preconizată până pe data de 10 martie, însă aceasta s-a prelungit, medicii nereuşind să-i stabilească un diagnostic pentru a-i prescrie un tratament corespunzător. Disperată, familia solicită ajutorul semenilor, orice sumă de bani care să-i salveze viaţa copilului de 11 ani fiind binevenită.
“Ştim că toată lumea ar vrea să ştie în detaliu ceea ce se petrece, dar deocamdată putem spune doar că starea lui s-a îmbunătăţit, ca urmare a condiţiilor deosebite de tratament de care beneficiază la spitalul din Paris. In alte condiţii ar fi fost imposibil de realizat procedurile la care a fost supus, ţinând cont de fragilitatea stării de sănătate. Deoarece încî nu s-a stabilit un diagnostic, aşteptându-se rezultatele la mai multe analize, este foarte probabil să prelungim şederea în Franţa, pentru a putea măcar pune un diagnostic cert şi începe un tratament corespunzător.”, este postat pe blogul creat special pentru Paul.
Cei care doresc să doneze pentru el pot face acest lucru începând de astăzi şi prin dirijarea celor 2 procente din impozitul pe venit către Asociaţia “Suflet nobil”.
Donaţii se pot face în continuare şi în conturile părinţilor:
IBAN RO49 BRDE 290S V094 6237 2900 (RON) BRD Slatina
cod SWIFT: BRDEROBU
IBAN RO54 RNCB 0200 1198 9602 0001 (RON) BCR Slatina
IBAN RO27 RNCB 0200 1198 9602 0002 (EUR) BCR Slatina
IBAN RO07 RZBR 0000 0600 1320 5847 (RON) Raiffeisen Slatina
Titular de conturi ISPAS NICOLAE

Mai citiţi

Paul Ispas pleacă în Franţa. Slătinenii au donat pentru el aproape 20.000 lei

Florin Chilian susţine un concert caritabil la Centrul Eugen Ionescu

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite