Slatina: Handbalistele care au ajuns la spital din cauza etnobotanicelor riscă excluderea din lot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Dăbuleanu, antrenorul elevelor, spune că nu acceptă astfel de sportive în echipa pe care o pregăteşte şi că va lua măsuri împotriva lor.

Handbaliste de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Slatina, care au ajuns vineri la spital, după ce au consumat substanţe etnobotanice, au fost sancţionate ieri de conducerea unităţii de învăţământ. „În urma anchetei desfăşurate, elevele au primit media patru la purtare şi mustrare scrisă. Situaţia lor şcolară se poate remedia în sensul că nu vor rămâne repetente. Conducerea unităţii şcolare a procedat exemplar şi a urmat pasii corecţi în această anchetă, astfel încât elevele să nu aibă de suferit”, a explicat Gabriela Constantinescu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt.
Andreea Necşiu, Irina Fofâsnac şi Camelia Feraru sunt handbaliste la echipa de junioare II a LPS Slatina. În prezent, sportivele merg la consiliere psihologică.

image

Sportivele au fost luate de pe stradă şi duse de urgenţă la spital

“Nu accept un astfel de comportament!”

Cele trei handbaliste nu au scăpat doar cu scăderea notei la purtare. Victor Dăbuleanu, antrenorul sportivelor, spune că va lua şi el măsuri împotriva acestora.

“Voi mai aştepta câteva zile să se mai liniştească lucrurile, iar apoi voi purta o discuţie serioasă cu cele trei sportive. Cred că au fost victimele anturajului, însă nu accept un astfel de comportament! Este clar că ceea ce au făcut a adus un prejudiciu de imagine atât mie, ca antrenor, cât şi lor şi colegelor de echipă. Am tras un semnal de alarmă în ceea ce le piveşte pe cele trei eleve în momentul în care nu le-am luat în turneu la Râmnicu Vâlcea, asta din cauza comportamentului lor. Nu vreau să iau o decizie greşită, în funcţie de atitudinea lor voi stabili ce măsuri voi lua. Dacă nu conştientizează ceea ce au făcut şi nu îşi schimbă comportamentul, voi cere excluderea lor din lot”, a explicat profesorul Victor Dăbuleanu.

Citeşte şi: Handbalistele care au consumat etnobotanice merg la consiliere psihologică 

Trei eleve de la Liceul Sportiv au ajuns la spital intoxicate cu etnobotanice

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite