Slatina: Haine la preţuri de criză la târgul producătorilor de la Casa Sindicatelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Haine de piele, încălţăminte, hăinuţe pentru bebeluşi, prosoape şi lenjerii, genţi şi tricouri la preţuri de criză se găsesc la târgul producătorilor de la Casa de Cultură a Sindicatelor. Producătorii vor pleca însă duminică seara dezamăgiţi de numărul mic de cumpărători.

Aproape 10 producători din toate colţurile ţării şi-au expus marfa la Casa de Cultură a Sindicatelor din Slatina. Criza le-a golit însă buzunarele slătinenilor, care au trecut în număr mic pe la târg.

Mamaia găzduieşte un nou târg de îmbrăcăminte - încălţăminte

Deşi se vând la preţuri de 15 sau 10 lei, tricourile pentru doamne nu şi-au găsit cumpărători. „Nu am avut clienţi nici măcar să se uite, dar să mai şi cumpere? Am mai venit la Slatina şi în primăvară dar nu a mers vânzarea aşa prost ca acum. Deşi avem preţuri mici nu am făcut mai mult 500-600 de lei pe zi, iar chiria este foarte mare“, a spus Ionela Torje, producător din Timişoara.
Nici la standul de pielărie lucrurile nu au stat mai bine. Dacă producătorii cu haine de sezon se plâng de vânzare, cei care au adus la Slatina haine de piele nu au cuvinte să-şi exprime dezamăgirea. „Avem haine de la 300 până la 500 lei cu blană naturală. Nu prea a mers deloc vânzarea, pentru că oamenii chiar dacă ar avea bani de cheltuit nu-şi cumpără vara haine de piele. Am făcut aproximativ 5.000 lei de când am venit dar este foarte puţin“, a spus Aurelia Scripcaru din Târgu Mureş.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite