Slatina: UPDATE/ Gruparea Mafiotu', din nou în faţa instanţei. Astăzi începe procesul celor 13 persoane arestate pentru cămătărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi începe procesul celor 13 persoane din judeţul Olt care au fost arestate în luna septembrie 2010 pentru cămătărie, şantaj şi aderarea la un grup infracţional organizat.

UPDATE ORA 14.49  Magistraţii de la Tribunalul Olt au stabilit un nou termen pentru procesul care ar fi trebuit să înceapă astăzi pentru că o parte dintre inculpaţi au avut cereri de angajare avocaţi, iar avocaţii unora dintre persoanele acuzate în acest dosar nu s-au prezentat la proces. Poliţistul Marius Veţeanu a cerut să fie eliberat sub control judiciar, însă magistraţii i-au respins cererea.  „A fost o cerere de eliberare sub control judiciar a unuia dintre inculpaţi, dar a fost respinsă. Următorul termen de judecată este pe 22 martie“, a spus Cosmin Mitrache, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt.

ORA 12.48 Membrii grupării Mafiotu' se vor prezenta, din nou, astăzi, în faţa magistraţilor olteni. Învinuiţii Constantin Enache, zis Mafiotu’, liderul grupării, poliţiştii Claudiu Paţa şi Marius Veţeanu, dar şi Iancu Stancu, Dănuţ Tudor, Marin Stoiculescu, Ştefan Dincă, Marin Mihai, Adrian Moţog, Giani Budor şi Viorel Mangâru, Nicu Stoiculescu şi Alexandru Rotariu, toţi din judeţul Olt, au fost trimişi în judecată, iar în urmă cu două săptămâni magistraţii de la Tribunalul Olt au decis ca inculpaţii să rămână în continuare în arest.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite