Slatina: Groapă dublă săpată de opt persoane pentru tânăra de 240 de kilograme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opt bărbaţi au lucrat mai bine de opt ore la gropa celei mai grase femei din România, iar oamenii au spus că a fost cea mai mare pe care au făcut-o vreodată.

Jale mare ieri în familia tinerei de 240 de kilograme din comuna Drăghiceni, judeţul Olt. Rudele, prietenii şi cei apropiaţi au condus-o pe ultimul drum şi şi-au luat rămas-bun de la ea. Victoria Lăcătuş a fost înmormântată în cimitirul din Vlădila, acolo unde locuiesc părinţii ei.  Familia i-a făcut o groapă specială. Zece persoane au cărat sicriul tinerei de 24 de ani, care a murit duminică dimineaţă, din cauza grăsimii. “Am lucrat la groapă de dimineaţa şi până după-amiaza, aproape opt ore şi jumătate. Opt inşi am săpat-o. Are doi metri lungime, 1,60 lăţime şi 1,50 înălţime. Este groapă pentru două persoane. Niciodată nu am mai făcut una atât de mare”, a spus Gheorghe Nucă, unul dintre gropari.

Nu şi-a condus soţia pe ultimul drum

Rudele Victoriei sunt în stare de şoc. “Nu ne aşteptam să se întâmple aşa ceva. Era tânără, avea toată viaţa înainte. Ne-am împrumutat aproape 30 de milioane pentru înmormântare. Nu ştim ce o să facem acum şi de unde îi dăm înapoi”, a spus Nelu Şuşoiu, tatăl femeii moarte. Maria Şuşoiu, mama tinerei obeze a leşinat de mai multe ori.
Costică Lăcătuş, soţul Victoriei, nu şi-a condus soţia pe ultimul drum, motivând că îi este rău. “Nu a stat nici la priveghi. Astăzi a veni un pic înainte de înmormântare şi apoi a plecat. A zis că îi este rău, dar nu e adevărat. Vali, sora mea, îl iubea. Şi el o iubea. Nu ştiu ce s-a întâmplat de se poartă aşa”, a spus Cristina Şuşoiu, sora tinerei moarte.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite