Slatina: Gospodării în flăcări de la un foc lăsat nesupravegheat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flăcările au fost stinse în două ore de pompieri (foto arhiva)
Flăcările au fost stinse în două ore de pompieri (foto arhiva)

Un foc lăsat nesupravegheat a incendiat ieri două gospodării la Orlea. Două autospeciale de pompieri au acţionat două ore pentru a stinge flăcările care au izbucnit la o anexă.

Cu toate eforturile pompierilor, flăcările s-au extins la o magazie de cereale a unei vecine. Au ars cinci tone de furaje, trei de crereale şi trei de lemne, un adpost de animale şi un gard, însă incendiul a fost stins înainte să cuprindă locuinţele.„La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj medical de prim ajutor. Salvatorii au găsit în flăcări o anexă gospodărească, folosită pentru depozitarea furajelor.  În sprijinul militarilor au venit şi reprezentanţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Corabia cu o autospecială şi reprezentanţii SVSU Orlea“, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.
Cauza probabilă a incendiului este folosirea focului deschis în spaţii deschise şi lăsat nesupravegheat de proprietar, în timp ce ardea resturile menajere din curte.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite