Slatina: Gimnaşti din toată ţara se luptă pentru „Cupa Prieteniei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gimnaştii de la Caracal au impresionat spectatorii
Gimnaştii de la Caracal au impresionat spectatorii

Cei mai buni copii care fac gimnastică aerobică participă astăzi la ediţia a VII-a a Concursului Interjudeţean „Cupa Prieteniei“.

Sala de festivităţi a Colegiului Naţional Vocaţional Nicolae Titulescu din Slatina a fost neîncăpătoare pentru zecile de părinţi şi copii de toate vârstele care au participat la Concursul Interjudeţean de Gimnastică Aerobică „Cupa Prieteniei“. Copii, preşcolari şi şcolari din 8 oraşe ale ţării s-au întrecut la gimnastică aerobică, în cadrul celei de-a VII-a ediţii a competiţiei sportive. Obosiţi după un drum lung, gimnaştii au început pregătirea de cum au poposit la Slatina. În sală, pe holuri sau pe scena concursului, toţi copiii repetau de zor, cu speranţa că vor demonstra că ei sunt cei mai buni.  „Palatul Copiilor şi Elevilor Adrian Băran Slatina , sub egida Inspectoratului Şcolar al Judeţului Olt, organizează Concursul Interjudeţean de Gimnastică aerobică Cupa prieteniei – Ediţia a VII-a, concurs aprobat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, cuprins în Calendarul Activităţilor Extraşcolare. Concursul se adresează copiilor cu vârste cuprinse intre 4 si 18 ani care au talent, perseverenţă şi dorinţa de a câştiga premii“, a spus profesoara de gimnastică aerobică Viorica Sandu, organizatoarea concursului.

Emoţii mari pentru micii concurenţi

Micii gimnaşti au urcat pe scenă plini de emoţii, însă încurajările colegilor din public i-au făcut să uite de ele. „Nu este primul concurs la care particip dar mi-e frică şi acum. Sper că o să fie bine şi nu o să uit exerciţiul“, a spus Timeea, de 10 ani din Slatina. Şi colega ei din Târgu Jiu s-a temut că va avea probleme pe scenă. „Am emoţii mari. Niciodată nu am mai participat la un concurs aşa mare şi mi-e frică. Doamna ne-a spus că nu se va întâmpla nimic dacă greşim, dar eu îmi doresc ca echipa mea să câştige“, a spus Maria Ionescu, de 9 ani.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite