Slatina: Gheorghe Năstăsie, şeful ISU Olt: „Ne pare rău, fiul dumneavoastră a murit în incendiul de la Dragonul Roşu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florina şi Marin Ungureanu, părinţii lui Ionuţ Ungureanu, pompierul care a murit azi-noapte în incendiul de la Dragonul Roşu, au primit vestea de la şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Părinţii se aflau la câmp, când un coleg al lui Ionuţ i-a sunat şi le-a spus să vină acasă. Aici îi aştepta colonelul Gheorghe Năstasie, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt care, printre lacrimi, le-a transmis condoleanţe şi le-a explicat cum a murit fiul lor. Vestea i-a şocat pe cei doi părinţi. Mama tânărului a leşinat şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. „De ce, Doamne, mi l-ai luat? De ce nu l-ai salvat, aşa cum salva el pe alţi? Dacă ştiam că se întâmplă aşa, nu te mai lăsam, Ionuţ, să pleci de acasă”, a strigat, disperată, mama tânărului.
„Ionuţ era foarte curajos. Îi plăcea să salveze vieţi şi se bucura mult că poate să facă asta. Copilul meu a murit ca un erou, sunt mândru de el, dar ce folos că nimic nu mi-l mai poate aduce înapoi. Nu am crezut vreodată că se poate întâmpla aşa ceva. Luni a plecat de acasă, i-a făcut maică-sa pachet, şi urma să mai vină peste două săptămâni”, a spus, plângând, tatăl băiatului.
„Îmi povestea mereu la ce intervenţii mergea şi câţi oameni a salvat. Era cel mai curajos dintre colegii lui”, a povestit Iulian Ungureanu, de 20 de ani, fratele lui Ionuţ.

Citeşte în Adevărul de Seară de mâine povestea pompierului erou!

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite