Slatina: Gabriel Lungu te învaţă cum să creşti în înălţime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Lungu
Gabriel Lungu

Gabriel este un tânăr pasionat de medicină şi informaţie. Scrie cărţi despre cum să trăieşti sănătos, pentru că îşi doreşte să ajute cât mai mulţi oameni.

Gabriel Lungu iubeşte lectura şi medicina. A reuşit să le îmbine perfect, iar acum scrie cărţi despre sănătate. „De mic copil citesc şi am acumulat multe informaţii. Am lecturat foarte multe cărţi de medicină şi m-am gândit că aş putea şi eu să scriu astfel de cărţi“, a spus Gabriel.
În prima carte, „Totul despre creşterea în înălţime“, a încercat să ofere o soluţie tuturor persoanelor care erau complexate pentru că sunt scunde.

Pregăteşte o lucrare despre fitness

„Am început cu o problemă pe care am avut-o şi eu, înălţimea. Am scris o carte despre cum să creşti în înălţime după ce am descoperit mai multe exerciţii. Este un tratament pentru coloană. Exemplul sunt chiar eu, pentru că, după ce am urmat exerciţiile pe care le recomand în carte, am crescut cu 4 centimetri“, a povestit Gabriel.

Succesul pe care l-a avut prima sa carte l-a determinat să continue munca pe care a început-o în urmă cu câţiva ani. „Nu mi-a contestat nimeni lucrarea şi a avut vânzări foarte bune pe internet. Peste 1.000 de exemplare. Sunt persoane care mi-au scris să îmi mulţumească şi mi-au spus că exerciţiile pe care le-am recomandat eu au dat roade“, a spus scriitorul. Are în plan alte două lucrări, una despre fitness şi alta despre cancer.
„Acum lucrez la o nouă carte, de fitness, destinată femeilor. Consider că orice femeie trebuie să se menţină în formă, să încerce să arate bine, pentru că numai aşa se poate simţi împlinită. Voi colabora şi cu o cântăreaţă cunoscută, dar deocamdată suntem în tratative“, a spus Gabriel Lungu.
Dar tânărul scriitor nu se opreşte aici. Lucrează la altă carte care, speră el, va aduce bucurie multor oameni. „Scriu o lucrare despre cum să învingi cancerul. Voi face acest lucru în colaborare cu  un medic din SUA care a reuşit să vindece bolnavi în stadii terminale. Vreau să fie o carte accesibilă ca preţ, publicată în 10.000 de exemplare şi să ajute cât mai mulţi oameni“, a menţionat Gabriel Lungu.

Nu a renunţat însă la visul lui din adolescenţă, acela de a fi medic. Dacă atunci a ales să lucreze pe o platformă petrolieră şi pe vase de croazieră pentru a câştiga bani, acum vrea să dea la facultatea de medicină.

„Am vrut să fiu medic, dar am ajuns să lucrez pe o platformă petrolieră şi am văzut lumea. Asta mi-a deschis orizonturi noi, şi am plecat să lucrez pe un vas de croazieră. Am fost ospătar, şef de recepţie şi aşa am ajuns să văd zeci de ţări. Munceam mult, 18-20 de ore pe zi, dar efortul era recompensat. Am câştigat foarte bine în acea perioadă. Acum vreau să fiu medic, chirurg sau oncolog“, a încheiat Gabriel Lungu.

Întrebări şi răspunsuri

De ce te-ai apucat să scrii cărţi despre sănătate?
G.L.: Vreau să ajut cât mai multe persoane pentru că ştiu că, în România, medicii nu sunt motivaţi. Nu prezintă soluţii pacienţilor şi se gândesc numai la bani. Nu ştiu să ajute, să ofere sfaturi.

De ce nu trăiesc românii sănătos?
G.L.: Pentru că nu ştiu cum. Românii mănâncă mult, indiferent că este perioadă de criză sau că sunt sărbători. Nu se uită ce mănâncă, ce conţine acel aliment şi cât de sănătos este. De aceea, trebuie să ne informăm, să citim cât mai mult.

Ce-i place
„Nu aş putea trăi fără să citesc şi fără să scriu. Tot timpul trebuie să mă informez, să aflu ceva nou, din cărţi, de pe internet. Îmi plac călătoriile, muzica şi vreau să fiu înconjurat de oameni sinceri şi dezinteresaţi.“

Ce nu-i place
„Nu suport minciuna, snobismul, lucrurile superficiale, indiferenţa faţă de oamenii aflaţi în suferinţă. Trebuie să fim pozitivi, obiectivi, să încercăm să facem lucrurile cât mai bine şi să nu ne trădăm unii pe alţii.“

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite