Slatina: Fratele olarului Ionel Cococi a fost înjunghiat într-o discotecă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alin Cococi, fratele olarului Ionel Cococi, din comuna Vădastra – judeţul Olt, a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost înjunghiat într-o discotecă din localitate.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică. Potrivit poliţiştilor, tânărul de 27 de ani s-ar fi luat la ceartă cu Gheorghe Pătru, de 25 de ani, din comuna Brastavăţu. Acesta din urmă a lovit victima cu un pahar în zona capului şi a înjunghiat-o apoi cu un „obiect ascuţit”, după cum spun poliţiştii.
Băiatul rănit a fost transportat la Spitalul Corabia, fiind transferat apoi la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde a fost diagnosticat cu plagă înjunghiată lateralo-cervicală stângă şi regiunea frontală.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi îl cercetează pe agresor în stare de libertate. „S-au întocmit acte premergătoare şi se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În funcţie de concluziile medico-legale se va stabili încadrarea juridică a faptei”, a declarat comisarul-şef Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite