Slatina: Fratele bărbatului împuşcat de prietenul său: “Italianul Davide a spus că îi dă soţiei lui Marin 200 de lei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Cârstea, fratele Marin, bărbatul care a fost împuşcat în abdomen de prietenul său este dezamăgit de atitudinea pe care au avut-o atât Marius cât şi italianul Davide, proprietarul puştii cu care s-a tras.

Marin Cârstea a fost împuşcat în abdomen de Marius Stanciu în seara de 26 ianuarie. Cei doi împreună cu italianul De Bella Davide şi iubita acestuia se aflau într-un apartament. Marius a luat arma italianului şi a îndreptat-o  către Marin Cârstea. A tras, iar 100 de alice i-au împânzit corpul.
Cei trei erau prieteni, iar familia victimei este dezamăgită de atitudinea celor care ştiu adevărul despre moartea lui Marin. “Cu Marius nu am vorbit deloc. Nu a sunat, nu şi-a cerut scuze, nimic. Italianul m-a sunat imediat după incident, dar apoi parcă a intrat în pâmânt. A spus într-un cerc de prieteni comuni că îi va da soţiei lui Marin 200-300 de lei. Este bătaie de joc, nu avem nevoie de banii lui”, a spus Constantin Cârstea.
Atât Marius Stanciu, cât şi italianul De Bella Davide, proprietarul puştii cu care s-a tras au fost audiaţi în repetate rânduri de procurorii olteni, iar împotriva lor s-a început urmărirea penală.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite