Slatina: Florin Chilian susţine un concert caritabil la Centrul Eugen Ionescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Chilian susţine în această seară, începând cu ora 21.00, la Centrul Cultural Eugen Ionescu din Slatina un concert umanitar.

Paul Ispas era până în urmă cu puţin timp un copil normal, vesel şi un elev foarte bun. În luna iunie a anului trecut, băiatul de numai 11 ani era diagnosticat cu hemipareză partea dreaptă, iar starea lui s-a agravat, în prezent putând să se deplaseze numai cu ajutorul cuiva. Băiatul a fost internat de trei ori la Spitalul Obregia din Capitală, iar cazul său a fost studiat de numeroase personalităţi din lumea medicală însă nu a fost stabilit un diagnostic. „În prezent, starea de sănătate este gravă: a slăbit mai mult de 10Kg (25% din greutate), mănâncă foarte puţin, este puternic deshidratat, are vărsături frecvente şi are o pareză pe partea dreaptă, care nu-i permite să meargă şi să se îmbrace singur“, scrie Nicolae Ispas, tatăl copilului, pe blogul lui Paul.

1.500 de euro, o zi de spitalizare

Pentru a câştiga lupta cu viaţa, Paul are nevoie în primul rând de un diagnostic şi apoi de tratament, însă pentru asta trebuie să se deplaseze urgent la o clinică din străinătate. Banii sunt acum cea mai mare problemă. „Există în curs de organizare o spitalizare în Franţa, unde s-a constituit o echipă interdisciplinară, însă costurile depăşesc posibilităţile familiei, o zi de internare costând 1.500 euro, la care se adaugă costurile investigaţiilor şi analizelor medicale“, spune Nicolae Ispas. Florin Chilian susţine în această seară la Slatina, la Centrul Cultural Eugen Ionescu, un concert caritabil, organizat de televiziunea locală. Slătinenii cu suflet mare şi cu dare de mână îl pot ajuta pe Paul. Băiatul are nevoie de sprijinul lor pentru a câştiga pariul cu viaţa.

INFO BOX
Conturi pentru donaţii


Slătinenii care nu pot ajunge la concertul umanitar din această seară au la dispoziţie următoarele numere de cont pentru a face donaţii:
IBAN RO54 RNCB 0200 1198 9602 0001 (RON) BCR Slatina
IBAN RO27 RNCB 0200 1198 9602 0002 (EUR) BCR Slatina
IBAN RO07 RZBR 0000 0600 1320 5847 (RON) Raiffeisen Slatina
Titular de conturi: Ispas Nicolae

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite