Slatina: Fiul lui Bercea află astăzi dacă va fi pus în libertate sau dacă judecătorii îi vor prelungi mandatul de arestare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul este cercetat alături de alte patru persoane pentru scandalurile în care a fost implicat

Laurenţiu Anghel, unul dintre fiii interlopului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, din Drăgăneşti Olt, va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii olteni vor decide dacă tânărul va fi cercetat în stare de libertate sau îi vor da mandat de arestare pentru 29 de zile.
Laurenţiu Anghel, zis Procuroru’, a fost reţinut miercuri pentru 24 de ore. El este acuzat de săvârşirea infracţiunilor lovire sau alte violenţe, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port ilegal de armă albă. Potrivit poliţiştilor, pe 8 iunie, în faţa unei staţii PECO de pe raza comunei Mărunţei, sat Bălăneşti, acesta împreună cu alte patru persoane l-au agresat pe Vasile Anghel, fratele lui Bercea, din oraşul Drăgăneşti Olt, lovindu-l cu obiecte contondente. „Agresorii au distrus parbrizul şi luneta autoturismului cu care acesta se deplasa victima, după care au fugit, abandonând armele albe folosite la comiterea agresiunii, respectiv o sabie, o macetă,  un cuţit vânătoresc şi două ţevi”, a spus comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Patru membri ai Clanului Bercea, căutaţi de poliţie

Potrivit anchetatorilor, pe 5 şi 6 iunie Procuroru’ şi patru tineri, rudă cu acesta, care în prezent sunt dispăruţi de la domiciliu, au mai fost implicaţi în alte scandalurui. Aceştia au bătut-o cu pumnii şi picioarele pe sora lui Bercea Mondial, Lucreţia, şi i-au spart geamurile de la casă.
„Poliţiştii efectuează cercetări şi în acest caz. În prezent, continuă căutările pentru găsirea celor patru persoane dispărute”, a mai spus Claudia Radu.
Laurenţiu Anghel a fost cercetat în mai multe dosare penale întocmite de poliţiştii olteni. El a mai fost cercetat pentru furt, distrugere, tâlhărie, viol, tentativă de omor, conducerea unui autoturism fără permis de conducere şi cu numere de înmatriculare false. Pentru ultima infracţiune, tânărul a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite