Slatina: Fiica lui Manolo, fanul Universităţii Craiova care s-a spânzurat, a încercat să se sinucidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La moartea tatălui, Cerasela declara că acesta s-ar fi sinucis că i-a retrogradat echipa de suflet
La moartea tatălui, Cerasela declara că acesta s-ar fi sinucis că i-a retrogradat echipa de suflet

Cerasela Sârbu, de 26 de ani, din Caracal, a încercat să-şi pună capăt zilelor în acelaşi mod şi în acelaşi loc ca şi tatăl său.

Un fan al Universităţii Craiova s-a spânzurat la Caracal

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt a fost solicitat să intervină astăzi, la ora 08.17, în municipiul Caracal, pentru a acorda îngrijiri medicale unei persoane care a încercat să se sinucidă. Salvatorii au găsit victima la nivelul solului, semiconştientă, cu ameţeli şi dureri la nivelul gâtului. După acordarea îngrijirilor medicale, pacienta a fost predată, conştientă, la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Caracal“, a declarat Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Manolo s-a spânzurat pe 24 mai

Ion Sârbu, un înfocat fan al Universităţii Craiova


Cerasela a încercat să se spânzure în curtea casei, chiar în locul în care şi-a pus capăt zilelor şi tatăl său, Ion Sârbu, cunoscut drept Manolo, un fan înfocat al Universităţii Craiova. Bărbatul s-a sinucis la 24 mai. Vecinii au fost cei care au văzut-o pe Cerasela şi au intervenit la timp, chemând paramedicii.
Se pare că motivul acestui gest extrem este acelaşi ca şi în cazul tatălui tinerei. „Au vândut un teren unor persoane de etnie rromă, care i-au trecut în acte şi casa. Au venit acum s-o dea afară“, a spus un vecin, care n-a dorit să-şi dezvăluie identitatea.
Cerasela Sârbu a fost transferată la Psihiatrie, în Craiova.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite