Slatina: Fetiţa bărbatului omorât cu arma de vânătoare crede că tatăl său este în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin Cârstea a fost omorât de prietenul său
Marin Cârstea a fost omorât de prietenul său

O fetiţă de patru ani îl aşteaptă pe Marin Cârstea acasă.Când i se face dor de tatăl ei, Amalia îi sărută lanţul pe care bărbatul îl purta la gât.

Soţia şi copiii lui Marian Cârstea, bărbatul care a fost împuşcat pe 26 ianuarie de prietenul său nu îşi pot reveni din şoc. Femeia merge foarte des la mormântul soţului să şi are grijă ca cei doi copii, Amalia şi Alexandru, să treacă mai uşor peste necazul care s-a abătut asupra familiei lor. Fetiţa în vârstă de patru ani ştie că tati este în străinătate şi îl aşteaptă să se întoarcă. „Nu îndrăznim să îi spunem ce s-a întâmpat cu tatăl ei. Este prea mică şi ar suferi enorm. I-am spus că este în străinătate şi îl aşteaptă să se întoarcă. Atunci când îmi sună telefonul, Amalia mi-l aduce repede , crezând că este Marian, mă întreabă când vine acasă. Seara se roagă pentru el, se roagă să îi fie bine. Cum pot să îi spun că tatăl ei este mort?“, spune cu lacrimi în ochi Corina Cârstea, soţia lui Marin.

Se teme că o să se facă prea mare, iar tati nu o să o recunoască


Copila stă tot timpul cu gândul la tatăl ei. „Chiar şi atunci când ne aşezăm la masă, îmi zice că nu vrea să mănânce mult, că o să se facă prea mare şi nu o să o mai recunoască tatăl ei, când vine acasă“, mărturiseşte Corina.
Când i se face prea dor de tatăl său, Amalia cere lanţul pe care Marin Îl purta la gât şi îl sărută, sub privirile îndurerarte ale mamei sale, care nu îşi imaginează cum âi va putea spune copilei că tatăl ei nu se va mai întoarce niciodată acasă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite