Slatina: Femeia care s-a spânzurat suferea de depresie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioana Dincă, femeia de 55 de ani, din Drăgăneşti Olt, care s-a spânzurat zilele trecute în locuinţa sa suferea de depresie.

Cadavrul victimei, Ioana Dincă, a fost descoperit de soţul ei, Gheorghe, de 57 de ani. “Venisem de la serviciu şi am văzut că nu e în casă. Am ieşit afară, am căutat-o, iar când am intrat în magazie am găsit-o acolo. Era spânzurată cu o funie, de una dintre grinzi”, a povestit îngrozit bărbatul. Acesta a sunat imediat la 122 şi anunţat poliţia şi ambulanţa. Medicii nu au mai putut decât să constate decesul. Potrivit acestora, femeia era moartă de câteva ore. „Nu există suspiciuni cu privire la moartea persoanei în cauză. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei”, a spus comisarul Claudia Radu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Suferea de depresie

Rudele femeii moarte spun că aceasta nu mai suporta boala de care suferea. “În urmă cu trei luni s-a îmbolnăvit de depresie. Spunea că se simte rău, nu s-a mai dus la serviciu. Am internat-o la Psihiatrie, iar zilele acestea urma să o duc la un medic, aici, la Drăgăneşti. Am văzut-o mai tristă în ultimul timp, dar am zis că este aşa din cauza bolii. Dacă ştim că se întâmplă aşa ceva o internam în spital sau stăteam cu ea acasă”, a mai spus soţul victimei. Femeia a lăsat familiei un bilet de adio pe care l-a pus într-o carte de rugăciuni. “A scris că îi pare rău şi că îşi cere iertare la Dumnezeu şi la noi, familia, pentru ce a făcut”, a mai spus soţul acesteia. Poliţiştii au început o anchetă. “Efectuăm cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a sinucis femeia”, a mai spus comisarul Claudia Radu. Ioana Dincă era căsătorită şi avea trei copii.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite