Slatina: Felix, fratele lui Bercea Mondial, urmărit penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Anghel, zis Felix, fratele lui Bercea Mondial, este cercetat penal pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

Dacă Bercea Mondial este cercetat atât pentru evaziune fiscală, cât şi pentru tentativă de omor şi se află după gratii din luna februarie, de dosare nu au scăpat nici apropiaţii săi. Fratele său Felix este, la rându-i, cercetat pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, urmărirea penală fiind dispusă ieri de către procurorii Parchetului Curţii de Apel Craiova. Dovezile au fost ridicate din casa acestuia cu ocazia percheziţiilor organizate pe 24 martie la 14 imobile ale clanului din Drăgăneşti, Slatina şi Bucureşti. 
Nici soţia Mondialului nu a scăpat de acuzaţii. Aceasta este cercetată pentru instigare la mărturie mincinoasă, după ce ar fi încercat să influenţeze martorii din dosarul în care Bercea este acuzat de tentativă de omor. Anchetat pentru trafic de influenţă este şi un apropiat al familiei, Vlad Ion, pentru că ar fi avut câteva tentative de a mitui anchetatorii pentru a-l scoate pe Bercea din arest. Urmărirea penală a celor doi a început pe 15 martie.  “Femeia este cercetată pentru instigare la mărturie mincinoasă şi riscă între 1 şi 5 ani de închisoare, iar bărbatul este anchetat pentru trafic de influenţă şi riscă până la 10 ani de închisoare”, a explicat procurorul Adrian Aspra, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.
„Nu sunt urmărită penal, sunt nevinovată, eu nu am făcut nimic. Nu am avut un dosar penal în viaţa mea şi nu am acuzat niciodată pe nimeni. Ce spune procurorul, astea sunt vorbe, sunt poveşti. Soţul meu este nevinovat, îl ţine arestat degeaba”, a susţinut femeia.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite