Slatina: VIDEO/ Felix, fratele lui Bercea Mondial: „Procurorul Iacobescu a făcut presiuni asupra mea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Felix susţine că procurorul i-ar fi spus că îl arestează dacă fiul lui, Mercedes, nu va susţine în continuare că Bercea l-a înjunghiat.

Acuzaţii grave la adresa lui Eugen Iacobescu, procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a anchetat cazul lui Bercea Mondial. Gheorghe Anghel, zis şi Felix, fratele interlopului, susţine că Iacobescu ar fi încercat să-l convingă pentru ca băiatul lui, Ionuţ Anghel, alias Mercedes, să nu îşi schimbe declaraţia.

“Domnul procuror Iacobescu a făcut presiuni asupra mea. A zis că dacă fiul meu, Mercedes, îşi va schimba declaraţia şi nu va mai spune că Bercea l-a înjunghiat, ci unul dintre copiii lui, mă va aresta pe mine. Băiatul meu nu şi-a schimbat declaraţia, a spus adevărul. Ce era, să mintă că l-a înjunghiat Bercea, dacă n-a făcut-o el? Domnul procuror a venit la mine acasă cu mandat de percheziţie şi mi-a zis că Bercea l-a trimis că aş avea 500.000 de euro în casă. După percheziţie mi-a spus că nu are nimic cu mine, că pot să plec. M-am dus la spital la fiul meu, că tocmai fusese operat, iar la scurt timp am aflat de la sora mea că sunt dat în urmărire. Domnul Iacobescu a afirmat că eu aş fi fugit. Păi cum să fug, când eu eram la spital?”, a povestit Felix.

“Martorii au declarat ce a vrut domnul procuror”

Felix mai spune că procurorul Iacobescu ar fi încercat să influenţeze martorii care au dat declaraţii cu privire la incidentul în urma căruia Mercedes a fost înjunghiat într-un bar din Drăgăneşti Olt. “În prezenţa mea au fost audiaţi doi martori, dar au spus ce a vrut procurorul Iacobescu. Erau de faţă grefiera, un domn care filma şi făcea poze, şi şoferul”, a mai spus Felix. Contactat telefonic, procurorul Eugen Iacobescu nu a dorit să dacă nicio declaraţie. 

Ionuţ Anghel a ajuns la Spitalul de Urgenţă Craiova pe 20 februarie, după ce a fost înjunghiat. Iniţial, tânărul a declarat că cel care l-a tăiat a fost Bercea. Ulterior a revenit asupra declaraţiei susţinând că nu Bercea este agresorul, ci unul dintre fiii lui, care are 14 ani. Rudele lui Bercea susţin că Mercedes nu ştia ce spune atunci când a afirmat că l-a înjunghiat Bercea întrucât se afla sub efectul anesteziei.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite