Slatina: Familia tânărului găsit spânzurat susţine că a fost omorât

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olga Şoavă crede că fiul său a fost ucis
Olga Şoavă crede că fiul său a fost ucis

Familia băiatului de 24 de ani, din Balş, care de Crăciun a fost găsit spânzurat la Botoşani, crede că acesta a fost ucis. 

Rudele spun că Aurel Costinel Dincă nu ar fi avut niciun motiv să se sinucidă. “Copilul meu plecase de acasă să îşi caute serviciu. Nu avea de ce să se omoare, era plin de viaţă. Ceva s-a întâmplat cu el. A plecat cu bani la el, aproape 1.000 de euro. Probabil, cineva i-a luat banii şi l-a omorât. Când m-am dus să-i iau certificatul de deces, patronul mi-a promis că îmi arată camera în care stătea băiatul, poate a lăsat vreun bilet, ceva, dar nu a mai vrut. Când l-am sunat, mi-a zis că a plecat, că nu mai e acolo”, a spus Olga Şoavă, mama tânărului decedat.

Ionuţ Truşcă, fratele tânărului spânzurat

Ionuţ Truşcă

„Fratele meu a fost omorât!”

Nici fratele tânărului mort nu crede varianta sinuciderii. „Fratele meu a fost omorât! Asta credem că s-a întâmplat. Nu avea niciun motiv să îşi ia viaţa Patronul la care lucra ne-a spus că l-a găsit spânzurat de un pom, apoi a zis că de o grindă. Nici el nu ştia”, a spus Ionuţ Truşcă, fratele victimei.

Emil Lixandru, prieten cu victima

Emil Lixandru, prieten cu victima

„Era vesel tot timpul. Ultima dată când am vorbit cu el zicea să stabilim unde facem Revelionul”, a spus Emil Lixandru, prietenul băiatului decedat.

„Nu sunt suspiciuni”

Poliţiştii spun că este vorba despre o sinucidere şi că nu sunt suspiciuni cu privire la moartea tânărului. „Persoana în cauză a fost găsită spânzurată în incinta unei ferme zootehnice din localitatea Truşeşti - Botoşani. În urma cercetărilor s-a stabilit că tânărul a fost angajat la ferma respectivă  din data de 6 decembrie 2010. Nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte de natură penală”, a spus Daniela Darea, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Botoşani.

image

Prietenii lui Aurel sunt şocaţi

Tânărul a fost înmormântat ieri, la Balş, unde unde familia şi prietenii l-au condus pe ultimul drum.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite