Slatina: Familia bărbatului acuzat că a violat o tânără susţine că acesta vroia să o ia de soţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rudele lui Nicolae Luca, bărbatul de 28 de ani, din Slatina, care a fost arestat sâmbătă pentru că a violat o tânără cu deficienţe de vorbire, susţin că acesta vroia să se căsătorească cu ea.

„Se cunoşteau de mai mult timp. A mai venit cu ea pe aici. În acea dimineaţă, în care ea spune că a fost violată, au venit amândoi la noi şi au băut cafeaua. Nicolae a zis că o duce acasă pe fată, că a dormit la el. Dacă, într-adevăr, ar fi fost sechestrată, cum zice poliţia, spunea ea”, a povestit Lenuţa Daragiu, cumnata bărbatului arestat. „Nicolae mi-a spus că o iubeşte şi că vrea să se însoare cu ea. Părea foarte fericit”, a spus Laurenţiu Anuţa, rudă cu bărbatul acuzat.

Arestat pentru viol şi lipsire de libertate

Zilele trecute, Florentina Maxim, de 25 de ani, din Slatina, a depus o plângere la poliţie împotriva lui Nicolae Luca, pe care îl acuza că a sechestrat-o şi violat-o. Fata le-a spus oamenilor legii că acesta a dus-o în locuinţa unei cunoştinţe a lui unde, timp de o noapte, a ameninţat-o cu bătaia şi a batjocorit-o. Bărbatul, care este recidivist, conform datelor anchetei, a fost prezentat sâmbătă instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.  "În urma deliberării, instanţa a decis arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 29 de zile. El este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate, iar pedeapsa maximă pentru aceste fapte este închisoarea până la 10 ani", a spus procurorul Irina Şerban, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite