Slatina: Explozie urmată de incendiu. Două persoane au ajuns la spital cu arsuri grave

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi din oraşul Corabia au suferit arsuri grave, în această după-amiază, în urma unei explozii urmată de un incendiu. Evenimentul s-a produs la o locuinţă de pe strada CA Rosetti, în apropierea Tribunalului Corabia.

Potrivit poliţiştilor, cei doi schimbaseră butelia de la centrală, iar în momentul în care au aprins becul, butelia a explodat. Ambii s-au ales cu suferit arsuri grave pe aproape toată suprafaţa corpului şi au fost duşi de urgenţă la spital. Medicii se luptă acum să le salveze viaţa.
Pompierii şi poliţiştii se află în acest moment la faţa locului, pentru cercetări. „Incendiul nu a produs pagube importante, noi când am ajuns acolo focul era deja stins. Militarii verifică zona pentru a nu exista pericolul unei alte explozii sau al unui incendiu”, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

"Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", a declarat comisarul-şef Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite