Slatina: Elevul care a supravieţuit accidentului de la Brâncoveni va fi operat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii de la Spitalul Floreasca din Bucureşti, unde se află internat Ionuţ Neagu, de 18 ani, din Caracal, spun că în prezent starea lui de sănătate este stabilă, dar se tem să nu apără complicaţii.

„Pacientul se află internat în continuare la Reanimare, iar starea sa de sănătate este relativ bună. Urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale pentru că are o fractură de gambă, iar apoi aşteptăm să vedem cum evoluează.  În acest moment nu putem să vorbim despre şansele de supravieţuire, pentru că ele sunt speculative, evoluţia poate fi imprevizibilă. Noi sperăm ca pacientul să îşi revină complet. Având în vedere vârsta lui, pronosticul este favorbail, însă există riscul să apară complicaţii”, a declarat pentru Adevărul de Seară medicul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca din Capitală. 

Luptă să trăiască

Ionuţ Neagu este singurul care a supravieţuit teribilului accident produs sâmbătă, în comuna olteană Brâncoveni. El a fost diagnosticat cu politraumatism, ruptură splină, fracturi grave la piciorul stâng şi la ambele mâini şi leziuni pulmonare, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. El a fost  transportat de la Slatina la Spitalul Floreasca din Bucureşti cu un elicopter SMURD. Tânărul, elev în clasa a XII-a C la Liceul Teoretic Mihai Viteazul din Caracal, se afla în maşină cu doi colegi de liceu, Andrei Naval, de 18 ani, Alexandru Ionescu, tot de  18 ani, şi prietenul lor Ionuţ Suciu, de 25 de ani, toţi din Caracal.

image

Poliţiştii vor cere o expertiză a maşinii

Potrivit oamenilor legii, Alexandru a pierdut controlul maşinii pe care o conducea, un Renault Laguna, şi s-a izbit violent de un pom de pe marginea drumului. Şoferul a murit pe loc, iar ceilalţi doi tineri s-au stins la Spitalul din Slatina. Tinerii morţi în accident au fost înmormântaţi astăzi, la Caracal.

Poliţiştii continuă ancheta în acest caz. "În continuare se va dispune expertiza tehnică a autoturismului. Aşteptăm şi rezultatul necropsiei, urmând ca apoi să stabilim cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului", a declarat comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite