Slatina: Elevii de la Eugen Ionescu, Moş Crăciun pentru şcolarii de la Schitu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au plecat la Schitu încărcaţi cu daruri
Copiii au plecat la Schitu încărcaţi cu daruri

Elevii de la Şcoala Eugen Ionescu din Slatina au plecat astăzi încărcaţi cu hăinuţe, încălţăminte, cărţi, jucării şi dulciuri la Schitu, dorind să le facă o supriză de Sărbători şcolarilor din clasele I-IV.

Au uitat pentru câteva ceasuri de vacanţa care se apropie cu paşi repezi, de săniuş şi şcoală şi s-au transformat în Moş Crăciun pentru zeci de copii nevoiaşi. Vorbim despre elevii claselor V C şi VII D de la şcoala slătineană Eugen Ionescu, coordonaţi de profesoara Graţiela Popa.


„Elevii mei au donat o parte dintre obiectele pe care le dăruim, dar am strâns bani şi pentru dulciuri. De asemenea, am primit ajutor şi din partea unor sponsori. Vrem să-i facem să zâmbească pe copiii de la Schitu acum, în preajma Crăciunului“, a spus Graţiela Popa, iniţiatoarea acţiunii. Şi cei mici s-au bucurat că au putut face o faptă bună în prag de Sărbători. „Am adus şi eu de acasă câteva haine şi jucării. Sper să se bucure copiii de la Schitu de cadourile oferite de noi“, a spus Paula Dorobanţu, elevă în clasa a V-a.

Elevii, înainte de plecare
Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite