Slatina: Elevi din Scorniceşti au văzut primul film din viaţa lor pe marele ecran

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup de 43 de elevi de la Scorniceşti au văzut astăzi la Cinema Slatina primul film pe marele ecran din viaţa lor. Proiecţia tridimensională „Shrek 4” i-a vrăjit din primele minute.

Singurul cinematograf din judeţul Olt, cel de la Slatina din cadrul Centrului Cultural „Eugen Ionescu”,  a început să atragă nu numai cetăţeni din municipiu, ci din tot judeţul. Clienţi fideli sunt elevii, care vin în grupuri organizate, pentru atragerea cărora a fost gândită o strategie de marketing inedită: pachete de filme cu preţuri reduse. Astfel, o animaţie 3D poate fi văzută la un preţ de doar 9 lei, în afara ofertei un bilet ajungând la 20- 22 de lei.
Ieri, prima proiecţie a ofertei de la Sala Roşie a fost animaţia „Shrek 4”, tridimensională, care a rulat cu sala plină. 43 de elevi de la Scorniceşti, clasele a III-a şi a IV-a, au venit special la Slatina pentru a vedea un film pe marele ecran.

image

Denisa (prima din stânga), la prima experienţă cinematografică, alături de colegi

„Este primul film pe care-l văd pe marele ecran. Este şi primul tridimensiona şi prima dată când îl văd pe Shrek. De obicei mă uit la desene animate cu vedete- Hannah Montana sau Selena Gomez.”, spune Denisa Stancu, elevă în clasa a IV-a B. Şi ceilalţi colegi au declarat că acesta este primul film pe care-l văd pe marele ecran.
Încântaţi de ochelarii speciali, elevii şi-au ocupat cuminţi locurile, chicotind de la primele minute ale filmului şi aşteptându-se la o experienţă unică.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite