Slatina: După o urmărire ca-n filme, Bercea Mondial a fost băgat în spital de un nepot de-al său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai mulţi membrii ai clanului Bercea s-au strâns aseară la spital
Mai mulţi membrii ai clanului Bercea s-au strâns aseară la spital

În timp ce copiii şi soţia lui Bercea Mondial susţin că acesta a fost bătut cu bâte şi topoare de doi dintre fraţii săi, poliţia spune că a fost vorba doar despre un accident rutier.

Un nou scandal între membrii calnului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, din Drăgăneşti Olt, a izbucnit aseară. Interlopul de 42 de ani a ajuns de urgenţă la Spitalul din Slatina, după ce maşina pe care o conducea pe raza comunei Mărunţei a fost lovită din spate de un autoturism condus de nepotul său, Ionuţ Anghel, de 19 ani, din Drăgăneşti. Cei doi s-au şicanat în trafic, iar la un moment dat, Bercea a frânat brusc şi a fost lovit din spate de nepotul său.

Poliţiştii l-au păzit pe Bercea şi la Urgenţe

Poliţiştii l-au păzit pe Bercea şi la Urgenţe

“În timp ce conducea autoturismul proprietate personală, Sandu Anghel a frânat şi a fost lovit din spate de un alt autovehicul. În urma impactului, maşina acestuia s-a răsturnat în afara părţii carosabile”, a explicat comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Olt. Bercea a fost transportat de urgenţă la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. “Pacientul a suferit răni uşoare care, nu i-au pus în pericol viaţa”, a explicat medical de la Urgenţe, Cornel Moisă.

Poliţiştii şi mascaţii au stat în curtea spitalului pentru a preveni izbucnirea unui conflict

Mascaţii au stat în curtea spitalului pentru a preveni izbucnirea unui conflict

“L-au bătut cu săbii şi bâte”

Laurenţiu Anghel, unul dintre fiii lui Bercea Mondial, susţine că tatăl său a fost agresat de doi dintre fraţii lui, cu care se află într-un conflict mai vechi, legat de o moştenire. “Unchii mei, Gheorghe Anghel, zis Felix şi Vasile Anghel, zis Amar, şi nepotul acestuia din urmă, Ionuţ, l-au urmărit pe tata cu maşina. Între Drăgăneşti şi Mărunţei au intrat în el, apoi s-au dat jos, l-au tras afară din autoturism şi l-au luat la bătaie. L-au lovit cu bate, săbii şi furci. Nu putem să mai stăm în casă de frica lor şi nici să mergem la Drăgăneşti. Poliţia nu ştiu ce face de nu ia măsuri”, a spus Laurenţiu Anghel.

image

Laurenţiu Anghel, fiul lui Bercea, susţine că tatăl său a fost bătut

Poliţiştii spun că deocamdată fac cercetări doar pentru accident. “Dacă se va stabaili că  a fost vorba şi despre agresiune, vom întocmi acte premergătoare şi pentru această infracţiune”, a mai spus Claudia Radu. Mai mulţi membri ai calnului Bercea s-au adunat aseară la spital. De teama izbucnirii unui scandal, zeci de poliţişti şi mascaţi i-au păzit toată seara.

Autoturismul pe care îl conducea Bercea a fost ridicat şi dus la poliţie

Oamenii legii au stat şi la locul accidentului până când maşina interlopului a fost ridicată.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite