Slatina: Drumul din Pădurea Strehareţi s-a prăbuşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O râpă aproape până la jumătatea drumului
O râpă aproape până la jumătatea drumului

Pădurea Strehareţi nu mai este un loc sigur de promenadă. Strada care duce spre grădina zoologică şi mănăstire s-a deteriorat.

Cândva un loc foarte circulat, mai ales în weekend, acum Pădurea Strehareţi nu mai are nimic de oferit slătinenilor. Doar doritorii unei guri de aer proaspăt şi cei care simt nevoia de câteva ore de linişte departe de zumzetul oraşului se mai avântă la Strehareţi. Asfaltul însă, foarte deteriorat, oferă palpitaţii şoferilor, numeroasele fisuri şi alunecări dând impresia că oricând drumul o poate lua la vale.

qqqq

Drumul este plin de fisuri

În faţa scărilor ce duc spre Grădina Zoologică, intrată în conservare, o porţiune chiar s-a desprins, creând o râpă pe un sfert din artera de circulaţie.
„Acel drum este prins pentru reabilitare într-un proiect cu finanţare europeană. Face parte din cele 13 proiecte cuprinse în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană a municipiului. Este vorba de  proiectul Reabilitare străzi zona Colegiului Agricol Carol I şi reabilitare zona Colegiului Naţional Agricol Carol I, aflat în etapa de precontractare”, declară Minel Prina, administratorul public al Primăriei Slatina.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite