Slatina: Scandal cu focuri de armă. Două persoane au ajuns la spital după ce au fost împuşcate într-un bar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri au ajuns aseară la spital, după ce au fost împuşcaţi în barul "Inedit" din comuna Iancu Jianu. Scandalul a izbucnit în jurul orei 22.00.

Martorii spun că mai mulţi tineri din Iancu Jianu, care se aflau sub influenţa alcoolului, au sărit să bată un bărbat din localitatea Laloşu, judeţul Vâlcea. Încercând să să apere, acesta din urmă a scos pistolul şi a tras mai multe focuri de armă, împuşcând doi dintre scandalagii.

„Băiatul din Laloşu venise la bar să îşi cumpere ţigări şi a fost atacat de patru – cinci persoane care au sărit la el cu topoare, bâte şi răngi. Din câte am înţeles, cei care au vrut să-l bată l-au confundat cu o altă persoană cu care avuseseră pe zi un conflict. El a scos pistolul şi a început să tragă în podea şi în tavan, iar apoi a împuşcat doi dintre cei care voiau să îl lovească. Pe unul l-a împuşcat în ochi, iar pe celălalt în mână. Au venit apoi salvările şi poliţia, iar cei doi răniţi au fost duşi la spital”, a povestit un martor.

Tânărul împuşcat în ochi a fost transportat de urgenţă la Craiova, iar medicii spun că acesta riscă să îşi piardă vederea. Cealaltă victimă a fost dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, fără a necesita internarea.

Poliţiştii şi procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au început o anchetă în acest caz. „Persoana care a tras cu pistolul este cercetată în stare de libertate. Se ia în calcul varianta autoapărării”, a spus procurorul de caz.

"În cauză s-a întocmit dosar penal. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală gravă", a declarat comisarul Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Localnicii spun că ar fi vorba despre o reglare de conturi între tinerii implicaţi în scandal.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite