Slatina: Două minore au plecat de acasă de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii le caută pe cele două minore (foto arhivă)
Poliţiştii le caută pe cele două minore (foto arhivă)

Două minore, una de 17 ani iar alta de 13 ani sunt căutate de poliţişti după ce au plecat de acasă şi nu au mai revenit. Adolescentele au părăsit domiciliul în a doua zi de Crăciun.

Tatăl minorei de 17 ani a sesizat ieri poliţiştii din Slatina cu privire la faptul că fiica sa, Loredana Dîrmus, din comuna Milcov, a plecat de acasă în a doua zi de Crăciun şi nu a mai revenit. Poliţiştii au aflat că minora a plecat să ia o găleată cu apă, de la o fântână situată la 100 de metri faţă de locuinţă şi nu a mai revenit. „La data plecării, minora era îmbrăcată cu pantaloni de trening de culoare albastră cu o dungă neagră dispusă vertical, hanorac de culoare albastră cu glugă, iar în picioare purta cu papuci culoare albă“, a spus comisar Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

A plecat din căsuţa de tip familial

Georgiana Danciu, de 13 ani, a plecat în învoire dintr-o căsuţă de tip familial din Slatina, în a doua zi de Crăciun, şi nu a mai revenit. Poliţiştii au stabilit că minora obişnuia să plece frecvent, de fiecare dată revenind după 2-3 zile. „La data plecării, era îmbrăcată cu o geaca de culoare roz, blue jeans de culoare albastră, pe cap purta căciulă de culoare albastră şi era încălţată cu cizme din piele de culoare neagră“, a explicat comisar Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a IPJ Olt.
Cine poate da relaţii despre cele două minore este rugat să anunţe cea mai aproapiată unitate de poliţie sau să sune la 112.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite