Slatina: Două familii au rămas fără acoperiş deasupra capului la început de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit cu două autospeciale (foto arhiva)
Pompierii au intervenit cu două autospeciale (foto arhiva)

Două case din localităţile Coteana şi Izvoarele au fost cuprinse de flăcări. Primul incendiu a izbucnit de la un scurtcircuit, iar cel de-al doilea, din cauza unui coş de fum.

Pompierii au acţionat aseară, în jurul orei 21.00,  în comuna Coteana. Aici au găsit în flăcări acoperişul unei locuinţe şi o anexă gospodărească folosită de proprietară, Maria P., ca magazie. „Cu toate eforturile militarilor au ars în urma incendiului acoperişul în întregime, bunurile din trei camere de locuit şi magazia din lemn. Cauza probabilă a incendiului este coşul de fum neprotejat termic faţă de materialele uşor combustibile”, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Cel de-al doilea incendiu a izbucnit azi-noapte, în jurul orei 1.00, la locuinţa lui Emilian T., din Izvoarele. Pompierii s-au luptat mai bine de patru ore să stingă flăcările. Au ars o parte din acoperişul casei şi bunurile de uz casnic şi gopodăresc din camera de locuit şi bucătărie. „Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric produs de un conductor improvizat”, a mai spus Băsăşteanu. 


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite