Slatina: Doi şoferi au fost răniţi într-un accident la Valea Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi au ajuns la spital aseară, după ce maşinile cu care se deplasau s-au lovit frontal pe DN 6, în comuna Valea Mare.

Teodor P., de 54 de ani, din Bucureşti,  în timp ce conducea un autoturism marca Renault nu a adaptat viteza de deplasare şi a derapat, au stabilit poliţiştii. Maşina a pătruns pe sensul opus şi a intrat în impact frontal cu alt autoturism, condus regulamentar de Liviu C., de 41 ani, din localitatea Câmpina, judeţul Prahova. În urma impactului, ambii şoferi au fost răniţi şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Unul dintr aceştia a fost dus la spital de echipajul SMURD, iar celălalt cu ambulanţa. “Conducătorul auto era conştient, cooperant, cu o plagă la nivelul nasului şi excoriaţii la nivelul membrelor superioare. După acordarea primului ajutor a fost predat staţionar la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Slatina“, a spus Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.    

Cercetat de poliţişti

Agenţii din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Olt au început o anchetă. “Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed. Conducătorul autoturismului Renault, înmatriculat în Bucureşti, care se deplasa pe direcţia Slatina – Piteşti, a derapat şi a pătruns pe contrasens, unde s-a lovit cu un autoturism marca Skoda, înmatriculat în Olt. În cauză s-a întocmit dosar pentru vătămare corporală din culpă“, a declarat Cristian Bădiţă, de la SPR Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite