Slatina: Doi tineri care se întorceau de la o nuntă au murit într-un teribil accident la Brâncoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedia s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 4.30. Poliţiştii au stabilit că şoferul, cunoscut ca fiind vitezoman, a intrat cu viteză într-o curbă şi a pierdut controlul volanului.

Doi băieţi de 24, respectiv 26 de ani, din satul Văleni, comuna Brâncoveni, şi-au pierdut viaţa în această dimineaţă, în urma unui grav accident de circulaţie care a avut loc pe raza localităţii. Aurel Chiriţă şi Gabriel Năstăsie se deplasau cu un autoturism marca Peugeot 206, condus de acesta din urmă. Potrivit apropiaţilor, cei doi veneau de la o nuntă din comuna Osica de Sus, iar în drum spre casă trecuseră şi pe la o discotecă. Într-o curbă la dreapta, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un pom de pe marginea drumului.

image

Autoturismul în care se aflau cei doi s-a făcut praf

În urma impactului, tinerii au murit pe loc. „Autoturismul circula din direcţia Caracal către Piatra Olt. Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum”, a spus Bogdan Voica, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Olt. Câţiva martori spun că şoferul era un împătimit al vitezei şi ar fi băut înainte să se urce la volan.
La scurt timp, la locul tragediei au ajuns şi părinţii celor doi tineri care au plâns minute în şir lângă cadavrele lor. 



Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite