Slatina: Doi tineri au murit într-un accident la Curtişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viteza excesivă a făcut două victime azi noapte pe drumul judeţean care leagă Slatina de comuna Curtişoara. Doi tineri au murit pe loc, iar maşina în care se aflau s-a făcut praf.

Doi tineri au murit în urma unui grav accident de circulaţie care a avut loc azi noapte în comuna Curtişoara. Dan Stroiuleasa, şoferul maşinii, de 22 de ani din Curtişoara şi  Marius Teleu, de 23 de ani din Scorniceşti circulau din direcţia Slatina-Teslui cu viteză excesivă. La un moment dat Dan a pierdut controlul maşinii, s-a lovit de un cap de pod, după care maşina a fost proiectată într-un automobil de teren care circula regulamentar din sensul opus. În urma impactului şoferul a murit pe loc, iar Marius a decedat la scurt timp după producerea accidentului, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de paramedicii SMURD. „Veneam de la serviciu către Slatina şi am văzut maşina de pe contrasens că  circula cu viteză foarte mare. A intrat în mine după care am fost proiectaţi într-un şanţ. Am reuşit să ies din maşină şi am sunat la 112”, a spus Alin Boştinaru, şoferul jeep-ului.



„L-am sfătuit să nu mai meargă cu viteză”



Şoferul vitezoman era cunoscut de toată lumea că îi plăcea să apese pedala de acceleraţie. În urma impactului acul ceasului de bord s-a blocat la 150 de kilometri la oră „Ştiam că are mania vitezei  şi de fiecare dată l-am sfătuit să nu mai meragă cu viteză. Din păcate, nu a înţeles că viteza este periculoasă şi uitaţi ce s-a întâmplat!”, a spus îndurerat Răduleţ Spiru, primarul comunei Teslui, unchiul băiatului. Echipajele de poliţie sosite la faţa locului au împrejmuit zona şi au demarat o anchetă în acest caz.

image
image

„Din primele cercetări rezultă că şoferul a pierdut controlul maşinii, s-a lovit de un cap de pod după care a intrat într-un autoturism care se deplasa regulamentar pe celălalt sens. Se fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului”, ne-a declarat Marian Popescu, inspector din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite