Slatina: Doi olteni au fost daţi dispăruţi la poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Olt caută doi bărbaţi din localităţile Băbiciu şi Fărcaşele care în urmă cu ceva timp au dispărut de acasă.

Oamenii legii au fost anunţaţi ieri de Paul Stoica, de 65 de ani, din Băbiciu, că tatăl său, Ilie Stoica, de 89 de ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.  „Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din primele cercetări, au stabilit că acesta a plecat în mai multe rânduri de la domiciliu”, a spus comisarul de poliţie Claudia Radu. Semnalmente bătrânului sunt: înălţime - 1,65 metri, faţă ovală, păr alb, ochii căprui, păr tuns scurt cu calviţie, fără semne particulare. La data dispariţiei, era îmbrăcat cu haină tip sacou de culoare închisă, pieptar din piele de oaie, pantaloni din velură maro şi era încălţat cu cizme din fâş cu talpă din cauciuc, iar pe cap purta un fes.

image

Marian Bădălan

A doua persoană dispărută are handicap grav

Ce-a dea doua persoană care a dispărută este Marian Bădălan, de 48 de ani, din Fărcaşele. „Bărbatul a plecat de acasă pe 18 ianuarie, la ora 10.00, şi nu a mai revenit. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Caracal au stabilit că persoana dispărută deţine certificat cu grad de handicap grav”, a mai spus Claudia Radu. Semnalmente acestuia sunt următoarele: înălţime – 1,50 metri, faţă ovală, păr negru, ochii căprui, păr tuns scurt, urechi mari, fără dinţi în partea din faţă a maxilarului superior. Semne particulare:  merge târşit, cu tălpile picioarelor orientate spre lateral, vorbeşte incoerent, nu poate da relaţii despre identitatea şi localitatea de domiciliu.
La data dispariţiei, era îmbrăcat cu geacă din fâş de culoare albastră, pantaloni blue-jeans negri, pulovăr maro cu guler, iar pe cap purta căciulă neagră, cu desen roşu în partea din faţă.
   
Cine poate da relaţii despre persoanele dispărute este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.


Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite